Politica

Emil Boc, refractar la critică,sau cum dispare ”costumul” și apare ”cosașul” când i se reproșează ceva

În cadrul ședinței de Consiliul Local Cluj Napoca din 7 septembrie, primarul Clujului, Emil Boc a fost criticat că timp de 20 de ani, de când conduce orașul, nu a construită o școală nouă. Mai precis, în Cluj-Napoca nu s-a construit nimic nou din 1994 încoace, doar s-a cârpăcit modern ceea ce exista. Să nu mai pomenim de sala de sport de la Coșbuc care zace de la inaugurarea sa de către  primul mingicar al urbei din cauza faptului că a fost prost priectată și mai prost executata.

CITEȘTE DESPRE IPOCRIZIA MICULUI MINGICAR:

Mai țineți minte sala de sport de la Colegiul Național George Coșbuc dată-n folosință cât să se dea o tură cu mingea Emil Boc și apoi închisă? Ei bine, după ce am fost anunțați în ianuarie 2022 că ”totul este în curs de rezolvare”, ea tot închisă este

Primul ales local care a deschis discuția a fost Anca Ciubăncan de la la PSD Cluj. Aceasta a declarat că Primăria Cluj Napoca trebuia să facă exproprieri pentru a comasa terenuri în zonele aglomerate, unde să poate fi construite școli moderne, care să deservească toți elevii din Cluj Napoca. Aceasta l-a criticat pe primarul Emil Boc, prezent la ședință, că nu are o strategie cu privire la construcția de școli, grădinițe și creșe. În discuție a intervenit și consilierul local USR, Alexandra Oană, care a adus în discuție faptul că din anul 1994 nu s-a mai construit nicio școală de stat în Cluj, iar investițiile s-au concentrat în principal pe modernizarea celor existente.

Normal că aceste afirmații l-au încins pe Însuși El, Primarul, pentru care oricine îi critică Mărețele Realizări este ”un isteric”.Așa că și-a scos la înaintare micuțul ghiolban ascuns sub costum și înfățișarea de bonom să dea ”leprici” celor care l-au criticat. Acestea, fără niciun fel de exemplificare, au fost de genul ”sunteți niște papagali”.

Emil Boc a acuzat partidul consilierului local Oană că răspândește dezinformări și că denaturează adevărul în legătură cu situația școlilor din oraș (repetăm, fără să exemplifice ceva, ca de exemplu: ”am construit de la zero, de exemplu, sala de sport de la Coșbuc; am băgat bani în ea și rezultat este tot zero, de unde am început”).

Primarul Boc a folosit expresia ”ca un papagal” pentru a sublinia ideea că membrii USR repetă aceleași acuzații fără a avea o bază solidă în realitate.

Însuși El s-a aprins foarte tare și la adresa PSD despre care a declarat că ”calcă pe urmele USR.”

Cu toate astea, consiliera Anca Ciubăncan nu s-a lăsat intimidată și i-a spus primarului Boc, că singura lui luptă este cu bordurile și cu dalele de granit care au împinzit Clujul, în urma lucrărilor de reamenajare a unor ample spații pietonale, precizând că ea ”nu și-a șters opincile în primărie”.