Din oras

Municipalitatea mai scoate pe piaţă o minciună PUBLICITARĂ: Compania de Transport Public Cluj-Napoca este nu numai cea mai performantă din România (cu bani pompaţi de la bugetul local), dar şi “în exploatare, la orele de vârf, CTP depășește 50% flotă nepoluantă”

Scris de 578

La sfârşitul săptămânii trecute s-ar fi desfăşurat la Cluj-Napoca o “gală” care ar fi desemnat cea mai performantă companie de transport de persoane, aleasă din rândurile tuturor companiilor publice și private din România, pe baza activității și rezultatelor economico-financiare obținute în 2021. Şi, MINUNEA-MINUNILOR, pentru al cincilea an, consecutiv, C.T.P. Cluj Napoca s-a clasat pe locul întâi la categoria “Cel mai eficient operator de transport urban din România.” În plus, mai aflăm dintr-un material care ar trebui marcat cu P (de la publicitate), că: “în exploatare, la orele de vârf, CTP depășește 50% flotă nepoluantă”. Cu banii pompaţi de la bugetul local pentru diverse “gratuităţi”, date ca mită electorală de Emil Boc pensionarilor şi altor categorii, plus banii de achiziţii flotilă, este firesc să faci “performanţă”. Şi Buta a “performat” cu Untoldul său, după ce i-a umplut Boc teşchereaua cu bani de la bugetul local.

Iar să te lauzi, cu atâta neruşinare, că CTP scoate în traseu “peste 50% flotă nepoluantă”, când Cluj-Napoca este în situaţie de infringement pentru poluare, poluare de care se face vinovată şi flotila Euro 2 şi Euro 3 a CTP, bate orice deşănţare publicitare. Şi este şi o minciună sfruntată.

Ziar de Cluj a mai scris despre minciunile “eco” ale luzi Emil Boc şi compania: mai bine de jumătate (54%) din transportul public din Cluj-Napoca s-a realizat, în anul 2021, pe motorină, asta în timp ce 44% din parcul auto este format din autobuze diesel Euro 2 și Euro 3 vechi şi poluante. În plus, deşi are 41 de autobuze electrice, însăşi Compania de transport public susţine că, în orele de vârf, foloseşte doar jumătate.

Chiar în această dimineaţă Ziar de Cluj a demonstrat că de 20 de ani clujenii respiră bășinile de PR ale lui Boc, despre cel mai curat aer din Universul cunoscut. şi că Comisia Europeană care nu citește minciunile Maestrului, a deschis proceduri de infringement tocmai pentru poluarea aerului.

Chiar nu vă este ruşine?!

Mai ales că Curtea de Conturi tocmai ce a găsit abateri financiare de 23 MILIOANE LEI la Compania de Transport Public Cluj-Napoca pentru anul 2021 – anul celei de-a cincea performanţe.

CITIŢI: Ce vizează neregulile descoperite de Curtea de Conturi la “performanta” CTP Cluj-Napoca

ŞI: Cum explică șefii Companiei de Transport Public abaterile de 23 milioane lei descoperite de Curtea de Conturi

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  Poate ne spune un specialist în lege: în cazul statuii lui Iuliu Maniu asistăm la o vandalizare (faptă penală)? Că primarul ne minte ca o servitoare. Chiar muncitorii sunt de vină?
 • Acum 6 hours In vizor
  Tronsonul Nădășelu-Zimbor de pe Autostrada Transilvania rămâne încă o tură muzeu
 • Acum 7 hours In vizor
  PNL are patru ”dottore” în funcții înalte în stat. Scandalurile tezelor de doctorat ale premierul Ciucă și miniștrilor Bode, Cîmpeanu și Roman, dovada că celor din PNL nu le pasă de imaginea partidului. O dovadă în plus: Roman și Cîmpeanu se întorc în prima linie politică
 • Acum 7 hours Eveniment
  CLUJ-NAPOCA MILIONULUI DE LOCUITORI DUPĂ EMIL BOC, are sub 300 de mii conform recensământului din 2021, care s-a ținut în 2022
 • Acum 9 hours Eveniment
  Tânăr de 20 de ani din Cluj, dispărut de la unitatea medicală unde era INTERNAT. Dacă-l vedeți sunați la 112!
 • Acum 9 hours Analiza
  Comedia lui Boc: După 5 ani de studii de fezabilitate (a se citi bani irosiți), centura Cluj începe cu lărgirea unei străzi pe 2 km
 • Acum 10 hours Justitie
  Victor Piţurcă, eliberat și pus sub control judiciar. Primele declarații după ieșirea din arest
 • Acum 10 hours Cooltura
  DEMONII- Spovedania lui Stravoghin, un spectacol de excepție al Naționalului Clujean. In absentia lui Tihon, drama regizată de Tudor Lucanu îl scoate în evidență pe profetul Dostoievski
 • Acum 11 hours Justitie
  Victor Pițurcă, adus cu duba la DNA: a fost adus și fiul lui în fața procurorilor
 • Acum 12 hours Politica
  Marcel Ciolacu: “Dacă toate companiile cu capital românesc plătesc minimum 1% din cifra de afaceri, atunci mergem cu 1% pentru toată lumea”
 • Acum 1 day PubliNews
  Mai multe branduri s-au alăturat campaniei Winter Sale din Iulius Mall Cluj, iar reducerile ajung până la 70%!
 • Acum 1 day Politica
  Marcel Ciolacu după reținerea lui Pițurcă: ”Cred că nu va fi singurul caz!”
 • Acum 1 day General
  L-A PUS LA LOC, PROBABIL CA SĂ-L POATĂ DA ÎNAPOI JOS, DAR DE DATA ACEASTA, “CU RESPECT”. Iuliu Maniu a revenit pe soclu
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE