FOTOGRAFILA

MODERNIZATU-SA! Administrația locală a aruncat trei roabe de asfalt măcinat peste fostele terenuri de zgură de lângă Cluj Arena și acum se laudă Boc că a ”modernizat” locul de piață volantă și că ”respecte”

Aflăm sec, dintr-o bucată, că terenul pentru Piața volantă de lângă stadion a fost modernizat și Primăria este pregătită să primească producătorii agricoli din tot județul în fiecare zi din săptămână.

”Acum funcționează doar marți și sâmbăta. Susținem producătorii locali și oferim clujenilor produse sănătoase și la cel mai bun preț posibil”, ne transmite primarul Emil Boc de pe pagina sa de de Facebook.

Cea mai concludentă imagine despre ”modernizare” și care coincide cu ceea ce am văzut și noi, cu ochii noștri, duminică, este cea de mai la vale:

Trei roabe de asfalt de la frezarea drumurilor, ce mai avea și Pantelică prin vreun depozit al RADP Cluj-Napoca, călcate cu un compresor – asta e modernizarea în viziunea harnicului nostru gospodar.

Băi, dar nici măcar la zgura asta n-au putut să facă lucru de calitate, fără să nu pună de-o baltă? Sau balta e must have la orice ”modernizare” de drum, parcare, alee în Cluj-Napoca? E prinsă în proiect?