In vizor

Cică: ”lucrări neconforme pe malul Someșului” și ”constructorul reface lucrarea pe banii săi”, că ”n-a respectat granulația la beton”. ”Căcare” beton, că tot malul Someșului e betonat, departe de planul inițial aprobat?

Scris de 938

Despre lucrarea care se execută pe malul Someșului și care, în mod firesc, din gură e la 70% realizare și în grafic, am scris de ne-am săturat: despre cum e în afara planului inițial aprobat, despre cum se betonează și se dalează fiecare fir de iarbă, despre cât de NEMULȚUMIȚI sunt cei care trăiesc în Cartierul Grigorescu și care știu exact ce porcării se execută sub ochii lor. Firește, primarul Emil Boc, care este din ce în ce mai vituperant și contondent în limbaj cu cei care-l critică, numai nu i-a făcut țărani pe locuitorii din Grigorescu când le-a transmis că ”dacă le place noroiul să se mute la țară”. Dar Emil Boc e obișnuit să-și insulte criticii. Aceștia sunt ”isterici”, ”idioți”, mde, cum îi vine lui la gura aceea din care azvârle de 18 ani promisiuni în piața publică.

Azi, data stelară, a ieșit la declarații trompețica sa, viceprimarul Dan Tarcea, să ne anunțe că s-a constatat că sunt lucrări neconforme la o alee finalizată din cadrul proiectului de betonare și dalare a malurilor Someșului și că municipalitatea a dispus refacerea, pe cheltuiala constructorului, a lucrărilor la alee, astfel încât să corespundă standardelor prevăzute în contract.

”Am dispus refacerea lucrărilor la un obiectiv finalizat, pe cheltuiala constructorului. Este vorba despre o alee unde granulația betonului nu a corespuns cu soluția aprobată de Primărie. Trebuie menționat că lucrările de remediere se vor face pe banii constructorului, Primăria nu scoate din buzunar niciun leu în plus pentru aceste lucrări. Contractul este încă în desfășurare, deci lucrările nu au fost încă recepționate”, a declarat viceprimarul Dan Tarcea, pentru monitorulcj.ro.

Hahahahahaha, dar poate ne spune, onor Tarcea, care dintre lucrările din Cluj-Napoca la care s-au ținut de panglicarii, adică au tăiat panglica inaugurală în 2022, sunt RE CEP ȚI O NA TE?

În fine, clujenii nemulțumiți de granulația betonului turnat pe malul Someșului să stea liniștiți: Primăria veghează! Granulație STAS, porozitate, conform proiect (pardon, nu, că proiectul e doar orientativ)…

În rest: lucrările sunt la 70% – ceea ce ne cam sperie, că v-am mai demonstrat și cu alte ocazii, când Boc și Tarcea vorbesc în procente, finalizarea unei investiții se apropie asimptotic către cândva, în curând, sfârșitul anului (fără specificarea anului).

Dar OSĂ se planteze sute de arbori în plus față de ce exista. Dala și arborele, roaba de ciment și tufa ornamentală.

PS: Habar nu avem despre care alee e vorba. Că nu știm nici una care să fie gata sută la sută. Noi credem sincer că este o simplă îmbățoșare de PR a municipalității, să arate, vezi Doamne, cum îi dau ei și se lupătă ca să nu fie irosit banul clujenilor! Mda! Ne-am uitat la filmarea cu drona, uitați-vă și dumneavoastră: e fain la Cluj, pentru că e fain.ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 2 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 3 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 13 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
 • Acum 15 hours Politica
  STRÂNȘI DE ”OUȚE”, GUVERNANȚII SE MIȘCĂ: Premierul Ciucă i-a cerut ministrului Muncii să se întâlnească luni cu sindicaliștii pentru ca legea salarizării să fie finalizată mai repede iar profesorii să primească salarii mărite înainte de 15 iulie
 • Acum 20 hours In vizor
  Profesorii resping propunerile Guvernului și prevederile OUG anunțată duminică și transmit că vor continua greva: ”Un pic de bani și au redenumit primele, nu asta așteaptă colegii noștri”
 • Acum 21 hours Politica
  Cum vrea Guvernul să oprească greva profesorilor de marți
 • Acum 24 hours Din oras
  Greva generală din învățământ continuă. Profesorii din Cluj pregătesc noi proteste în fața Prefecturii
 • Acum 1 day In vizor
  JOCURILE DE CABANĂ ALE SECURITĂȚII ÎN IMAGINI EXCLUSIVE: Coldea, Dîncu & finuțul Popică au prânzit cu doamnele la libanez! Claudiu Târziu a ”băgat” și el capul în tabloul aproape familial
 • Acum 2 days Politica
  FIE GREVA CÂT DE GREA, GUVERNUL UN BAN N-AR DA: Ministrul Muncii zice că ar vrea, dar nu poate că scârți-scarți rezolvă cu angajamentul din PNRR până marți
 • Acum 2 days Eveniment
  Roger Federer, în vizită în România
 • Acum 2 days In vizor
  OPTIMISM: În plină grevă a profesorilor, Ministerul Educației a anunțat datele pentru înscrierea la bacalaureat
 • Acum 2 days Jos palaria
  Profesoară din Cluj, mesaj către guvernanți: ”Așa arată școala mea, la o aruncătură de băț de Cluj-Napoca. Am amenajat sala de clasă pe banii mei”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE