Din oras

Mobilizarea pentru “Iov” al Clujului a dat roade: batranul a fost operat astazi

Jozsef Herman, clujeanul lovit de toate nenoricirile despre care Ziar de Cluj a scris in urma cu cateva saptamani a primit o mana de ajutor din partea unor tineri, carora s-au alaturat si specialistii de la Clinica de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala, astfel ca una din problemele sale, cea medicala, a fost rezolvata.

Un om necajit din Cluj a fost ajutat astazi de cativa semeni de-ai sai fara ca ei sa vrea macar sa li se publice numele. Dupa articolul in care s-au prezentat supararile si tragediile vietii sale, cativa tineri au mers pe strada Sitarilor, unde locuieste batranul, l-au dus la un medic care i-a consultat umflatura pe care o avea pe fata.

Astazi, Jozsef Herman a fost operat la Clinica de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala din Cluj si a scapat de aceasta problema.

“Domnul Herman a fost operat, se simte bine si nu a fost nevoie sa platim operatia, doar ceva mici cheltuieli. Specialistii de acolo s-au implicat imediat si l-au ajutat, totul e in regula”, a declarat unul dintre tinerii implicati in actiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *