Rautacisme

Miță, de la vânzătorul de haine fake de lux, la mare biznisman

Scris de 4393
N-am mai scris de multă vreme despre cocalarii Clujului, și nici despre doctorițele phootăcioase ale orașului, și unii s-au cam împărățit.
Recent, în rata de Dubai, am dat peste Miță, ăla de vindea haine fake de lux la “borbagaj”, mințindu-i pe mușterii că sunt originale, adică nici vorbă.
Dacă nu știați, Miță a devenit mare om de afaceri, își dă filme prin Ziarul Financiar prin articole plătite în care bagă dume de om de afaceri șmecher. Te și umflă râsul când vezi poza din ZF și citești că Mihai Filip e “si-i-ou”, nene, și folosește cuvinte grele precum “recalibrare”, dar noi îl știm drept Mițăăă.
Proastele obiceiuri însă nu au dispărut. Nevasta lui Miță avea pe cursa de Dubai tot o “janta” fake. Că, noah, așa cum a mințit in ZF că firma lui de software va atinge 3 milioane de euro, că nu-l durea gura, doar nu s-o apuca să dea 7000 de euro pe o geantă de firmă.
Un lucru amuzant la compania lui Miță nu e că acum se numeste Oves Enterprise, ci că la înființare Miță agramatul a greșit o țâră la Registrul Comerțului și a completat Filip EnterPRICE. Ahahahaaa, gizăs, e plin Clujul de prăduitori de mucava.
Fiți pe pace, nu vă lasă Alexa, în curând o poveste cu țâțe, prune și lacrimi din lumea medicală și alta cu un nene profesor de UBB care se îmbracă în Mickey Mouse când merge la amantă, o să vă spargeți de râs.


ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Vocea ta
  INVITAȚIE LA KHETANE PE TEMA JUSTIȚIEI SOCIALE: ”Vă invităm la un exercițiu de reflecție și solidaritate, pornind de la cazul clujenilor care locuiesc în cartierul Pata Rât al Clujului”
 • Acum 3 hours In vizor
  CLUJENII SE PLÂNG DE BETOANE, numai Emil Boc vede cu oglinda strâmbă a ”bunelor practici” și cum crește spațiul verde mai ceva ca promisiunile în campania electorală.
 • Acum 20 hours In vizor
  ”Pornohaci” invitat la Zilele Comunei Jucu. Pe bani publici. De ce?
 • Acum 22 hours In vizor
  Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site
 • Acum 23 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Vernisaj Darius Ludwig la Khetane!
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  BAȘI, ARTIFICII ÎN NOAPTE, BETOANE ȘI CLAXOANE: Bine că amicul Videanu livrează, că Emil Boc dalează. Dacă și ce e pe malul Someșului în Grigorescu e parc, atunci să ne fie nouă rușine! Că nu protestăm
 • Acum 1 day Din oras
  Garibaldi, podul care ”OSĂ” fie modernizat încă din 2014. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a mai zis și el niște cuvinte despre cum ”OSĂ” fie mai frumos, mai trainic și mai arătos
 • Acum 1 day Din oras
  ZILELE CULTURII MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA: Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare
 • Acum 1 day Din oras
  Emil ”OSĂ” Boc și-a sos ”Ecoul” și ”Inutilul” pe stradă să se tragă-n chip cu niște puble de gunoi inteligente. Cel mai inteligent lucru la aceste pubele este afacerea de cumetrie prin care au fost achiziționate de la ex-penelistul Doru Stoica
 • Acum 1 day Politica
  PSD: Nu susținem diminuarea schemei de compensare a prețurilor la energie, ci reglementarea pieței
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  Oare Urbanistul de Cumetrie știe ce scrie pe autorizația construcției din fotografie? Sau a semnat ca “primarul Boc” pentru un amic imobiliar?
 • Acum 2 days In vizor
  Emil Boc, invitație specială de participare la KHETANE din partea cetățenilor Clujului
 • Acum 2 days In vizor
  AM TRĂIT S-O VEDEM ŞI PE ASTA: Viktor Orban, citat de CNCD după discursul de la Băile Tușnad
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE