Anchete

Misteriosul politist Dan Pintea, de la politia Autostrazi A3: prezent in noaptea uciderii Gabrielei Ripan, s-a dat lover-boy dupa tragedie cu amica victimei si a fost vazut la OMV Marasti de Pasti hlizindu-se cu interlopii Carje, Jula si Rotar!

Un episod repede trecut cu vederea de procurorul Andra Nicoara in dosarul uciderii Gabrielei Ripan, tanara facuta chisalita de cocalarul interlop Tudor Carje, este identificarea tuturor personajelor prezenta la locul accidentului dupa ce a avut loc acesta. 

Sigur, doamna procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca, e sictirita de dosarele de acest gen, tot ce e accident sau incidente grave pe parte rutiera vin la ea, nu prea are ea chef sa se ocupe temeinic de ele. 

De exemplu, sa fi inteles macar contextul: Carje, la momentul accidentului, se afla in „concurs” cu prietenii sai si faceau „liniute”, obicei pe care il pastreaza si azi, caci IPJ Cluj nu are chef sa se ocupe de problema vitezomanilor teribilisti.

Un personaj dubios care nu avea ce sa caute acolo, in acea noapte, exact dupa accident, este politistul Dan Pintea, incadrat actualmente la Politia Autostrazii A3 Turda-Bosch. El, asa, se crede smecher, dar acum e putin ud la cur. Fiindca se apropie si momentul in care va da niste explicatii.

Dan Pintea a avut in ultimii 3 ani si jumatate un traseu profesional straniu de ascendent. A terminat in 2018 scoala de politie si a fost plantat in practica la Sectia 3 de politie din Cluj-Napoca. Dupa foarte putin timp, a fost mutat la Politia Autostrazii Deva-Nadlac si, in vara anului 2019, a ajuns la Cluj, inapoi acasa.

Mentionarea numelui sau in precedentul articol l-a facut atent pe Pintea. Chestionat de superiorii sai, le-a zis ca nu e vorba despre el, ca el era la Arad atunci. Baietas, nu mai minti. Erai politist la Arad, asa e, cand a avut loc accidentul, dar erai „pe locatie” in nopatea cand a avut loc tragedia. Ai fost identificat de mai multi martori, si urmeaza surprize pentru tine. 

Vedeti voi, dragi cititori, domnul Dan Pintea e un cocalar imbracat in haine de politist, anturat cu interlopi precum Tudor Carje, autorul uciderii Gabrielei Ripan, ba chiar si cu inculpatii din dosarul de proxenetism de la DEJ, „academicienii” Lucian Jula si Rotar Alexandru. 

Bai, cum e viata asta, si ce jeguri sunt unii oameni! Intamplarea face ca, desi neaga in fata superiorilor din politie ca are legaturi cu lumea interlopa, domnul politist Dan Pintea a fost surprins in statia de benzinarie OMV Marasti, cu doua zile inainte de Pasti, chiar anul acesta, in compania mirobolanta a lui Tudor Carje, si a infractorilor Lucian Jula si Rotar Alexandru. Era cu putin inainte de ora 22, iar domnul Dan Pintea „se radea” copios de bombardierii sai prieteni cum acestia luau la misto fetele singure care alimentau la OMV Marasti, „cartierul general” al gastii. Momentul a fost imortalizat. 

Astfel stim ca domnul Dan Pintea era insotit de o blondina, cu care este in mare relatie de iubire. Dar blondina nu stie multe despre Danut. De exemplu, ca Danut Pintea, ditamai politistul, a incercat metoda „lover boy”, DUPA MOARTEA victimei, incercand sa o seduca pe cea mai buna prietena a decedatei, ca sa o traga de limba despre ce mai fac parintii fetei ucise si ce mai au de gand sa intreprinda in proces. Pai, e frumos, domnu’ politist, sa fii atat de legat de cazul asta? Sa fii in noaptea accidentului acolo, in greaua suferinta a amicului tau, Tudor Carje, si sa te sacrifici sufleteste, dandu-te lover boy cu amica intima a Gabrielei? Tztztz, nu e bine. 

Domnule Mircea Rusu, sef al IPJ Cluj, ce mai fac subordonatii dumneavoastra care ar trebui sa se ocupe ca Politia sa nu fie „intepata” de interlopi deghizati in hainele Ministerului de Interne? Hai sa ne amintim cum se amuza proxenetul Jula cu tovarasul sau Carje de politisti acum nici 3 ani! Cum ii luau la perpulis pe oamenii legii!

 

Insa politistul Dan Pintea nu e singurul care a incercat sa „intepe” informativ familia Ripan, sa o deturneze de la traseul aflarii adevarului. In viata mamei si tatalui indurerati s-a insinuat un alt politai, acum iesit din structuri, Sebastian Ioan Petean, care se da azi mare detectiv particular in fata parintilor indurerati si le propune tot felul de avioane, chipurile sa ajute sa ii dea in vileag pe „vinovati”. 

Dar fiul fostului politist, adica juniorul Bogdan Petean era PARTE din anturajul lui Tudor Carje si al bombardierilor care faceau liniute cu masini, si traheau si alte liniute. 

Tristuc, nu? Sa vezi ca fiul lui Petean, cel care a fost declarat la un moment dat „Politistul Anului” la Cluj, de fapt, se distra si antura cu interlopii orasului?! Bogdan Petean ar fi meritat o abordare mai consistenta din partea procurorului de caz, caci el stie muuulte detalii despre Carje si compania. 

Dar si noi incepem sa stim tot mai multe detalii. Bogdan Petean, dormi bine noaptea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *