Din oras

Miscari de trupe pe piata cluburilor si restaurantelor din Cluj

Scris de 7,933

Intr-un oras dedicat serviciilor, restaurantele, bistrourile si cluburile sunt intr-o competitie permanenta. Din dorinta de a aduce ceva nou, care sa-i diferentieze de ce exista pe piata, multi investitori ajung sa nu isi mai permita sa face pretentiilor emise de un public exigent cum este cel din Cluj. Asa a ajuns Vertigo sa se transforme in pub, Obsessionul sa fie inchis definitiv si, tot asa, a ajuns clubul NOA sa se pregateasca de o deschidere fastuoasa.

 

Noutatile toamnei nu se lasa mult asteptate. Dupa ce a ars din temelii, Robert Ieldicska redeschide in urmatoarele zile restaurantul Livada sub o noua forma. In trecut, in ciuda a ceea ce si-a propus sa fie localul, unii clienti s-au plans atat de chelnerii nu tocmai prietenosi, cat si de calitatea preparatelor si de preturile mari practicate.

In prezent, firma care administreaza restaurantul Livada este listata cu restante la bugetul de stat, la cel al asigurarilor sociale, a celor de somaj si sanatate, iar la inceputul lunii august a inceput si procedura de executare silita pentru recuperarea datoriilor. Acum, ramane de vazut in ce masura restaurantul va prinde la public.

 

NOA, noua senzatie din Cluj

Istvan Lang a parasit locatia Obesession pentru ca e cautat de camatari. Dupa e investit in jur de 100.000 de euro in renovarea clubului, situatia financiara nu i-a permis sa si finalizeze proiectul si sa redeschida Obsession. Astfel, Istvan Lang a pus definitiv lacatul pe ceea ce a fost ani la rand un club de referinta pentru Cluj. De altfel, el a deschis procedurile de insolventa pentru firma sub care functiona clubul Obsession inca de la finele anului trecut. In locul lui, Kalman Jozsef urmeaza sa deschida un club care va face cu siguranta senzatie in randul publicului – clubul se va numi NOA. Kalman este cunoscut in oras drept administratorul Seven si a numeroase casinouri electronice din oras in care lucreaza peste 200 de persoane.

 

Vertigo renunta la standarde

Dupa ce anul trecut a acumulat datorii, iar in 2012 profitul a fost nesemnificativ, Calin Tiplea a inchis Vertigo. Dupa cum arata situatia financiara a clubului, Vertigo s-a fumat ca si concept. Tocmai din aceasta cauza, in ultima perioada Tiplea a cautat cu disperare cumparatori pentru Vertigo si Nuka. Pentru ca pretul cerut a fost de 250.000 de euro, si cum Vertigo e pe minus, nu s-a aratat niciun cumparator.

In locul clubului Vertigo, Tiplea intentioneaza acum sa deschida un pub. O adevarata provocare, cu atat mai mult cu cat clubul se adresa unui alt tip de public, deloc obisnuit sa frecventeze puburi si sa bea bere la halba.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 7 mins Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 2 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 4 hours Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 4 hours In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 4 hours Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 6 hours In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 6 hours Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 7 hours In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 8 hours Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 9 hours Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 18 hours Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 23 hours PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
 • Acum 1 day PubliNews
  Grupul IULIUS a montat panouri fotovoltaice pe toate proprietăţile din portofoliu, inclusiv pe Iulius Mall Cluj, care vor produce 5.500 MWh anual, la nivel de grup
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE