Politica

EXCLUSIV Marius Nicoara: “NU candidez. Il sustin la sefia Consiliului Judetean pe Mihai Seplecan. E tanar, stie cu ce se mananca problemele din judet, are potential!”

Demisia lui Horea Uioreanu, depusa in cel mai prost moment posibil pentru partidul sau, deschide lupta pentru sefia Consiliului Judetean Cluj. Pe de o parte, PSD-istii clujeni vor trage sfori ca sa impuna data alegerilor prin Ordonanta de Urgenta o data cu ziua celui de-al doilea tur de scrutin, mizand pe tractiunea pe care o prestatie buna a lui Victor Ponta ar putea-o da candidatului PSD Cluj. Se contureaza doua variante: una este Valentin Cuibus si a doua, o surpriza de ultima ora in persoana Luciei Suciu, primarul comunei Chinteni, aflata la al patrulea mandat.

De cealalta parte, ACL s-a lovit de aceeasi problema, a candidatilor. Senatorul Alin Tise a renuntat astazi printr-o declaratie data pentru Ziua de Cluj la orice intentie de candidatura. Marius Nicoara ofera pentru Ziar de Cluj o declaratie in premiera pentru actualul context:

“Nu voi candida, ci il voi sustine pe Mihai Seplecan la alegerile pentru sedintele de judet. Sustin tineretea si cred ca Mihai Seplecan are toate datele pentru a putea conduce foarte bine aceasta institutie. Ii cunoaste pe toti primarii din comunele clujene, stie fiecare podet din fiecare sat. Cunosc criticile soptite pe la colturile sediilor de partid, dar vreau sa reamintesc tuturor ca Mihai Seplecan nu trebuie sa conduca Academia Romana, ci un judet important al Romaniei, sa-si faca o strategie coerenta, sa reporneasca masina Consiliului Judetean. Mihai a crescut in ultima vreme foarte mult si este o optiune serioasa pentru alegatorii clujeni. Va avea in spate o alianta cu experienta in munca administrarii unui judet si va asigur ca il vom sfatui cu tot ce putem”, a declarat Marius Nicoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *