Politica

Mircia Giurgiu il consiliaza pe presedintele Consiliului Judetean

Scris de 824

Apa trece, Giurgiu ramane in Consiliul Judetean. Cel putin pentru o perioada. Mircia Giurgiu a fost angajat la Consiliul Judetean drept consilier al presedintelui forului judetean pe vremea cand aceasta functie a fost ocupata de penelistul Mihai Seplecan. Chiar daca Seplecan a fost la carma judetului pentru o perioada scurta, fostul deputat Mircia Giurgiu, apoi consilierul ministrului Aurelia Cristea, a ramas pe pozitii. Acum Giurgiu il consiliaza pe Vakar Istvan, care, dupa suspendarea lui Seplecan, a revenit la functia de vicepresedinte cu atributii delegate de presedinte.

“Sunt acasa, la Cluj din 19. Sunt consilierul presedintelui CJ, domnul Vakar, dar imi caut de lucru. Stiu ca e pentru o perioada scurta. Eu sunt angajat pe mandatul lui Uioreanu, si in momentul in care ori isi da demisia, ori ii inceteaza mandatul, se fac alegeri noi. In termen de 90 de zile se fac alegeri si pe perioada respectiva nu mai exista consilieri, iar dupa alegeri, noul presedinte isi va forma propria echipa de consilieri. Inca nu m-am decis spre ce sa ma indrept, dar imi caut de lucru”, a subliniat Mircia Giurgiu.

Fostul deputat Mircia Giurgiu a avut un traseu politic interesant. Din sindicalist, ulterior PRM-ist, independent, PDL-ist, a ajuns apoi in tabara PSD.  Dupa ce a pierdut fotoliul de deputat,  s-a aciuat pe langa ministrul delegat pentru dialog social. Dupa Doina Pana, a ramas si in slujba actualului ministru, Aurelia Cristea, pana in  19 august, cand a fost eliberat din functie. In concediu fiind de la minister, Giurgiu s-a bagat consilier pe langa seful judetului.ULTIMA ORĂ

 • Acum 14 hours Sport
  DACĂ TOT DĂ ACEST ”GIGI BOCALI” AL CLUJULUI 2 MILIOANE DE EURO, U Cluj a avut o prestație execrabilă la Arad
 • Acum 15 hours Eveniment
  NU, nici asta nu e glumă de 1 Aprilie: Primăria Cluj-Napoca a pierdut procesul cu Curtea de Conturi, după ce a băgat peste 3 milioane de lei din bugetul local în buzunarele unor firme de salubritate. Nici județul nu e mai prejos: Urmează tura din acest an, de 31 milioane de euro prădată în salubritate
 • Acum 16 hours In vizor
  NICIO NOUTATE: Mediul privat ține economia României în spate. Pe banii privaților se face dezmățul bugetar
 • Acum 17 hours Politica
  NU E GLUMĂ DE 1 APRILIE, că guvernanții nu glumesc când buzunăresc: Ne paște un val nou de scumpiri
 • Acum 1 day In vizor
  Rareș Bogdan invocă ”forțe oculte“ care vor să-l compromită pentru că a deranjat la Bruxelles! Totul, după ce a apărut informația că ar fi cerut și el șpagă în scandalul de corupție de la Aeroportul Otopeni
 • Acum 2 days In vizor
  Mai ţineţi minte când Ziar de Cluj scria că “Pantelică de la “readepică” s-a pus pe şantajat operatorii de deşeuri cam fără frică”? Păi, pe anul 2022 a încasat de la operatorii de salubritate de peste 5 ori mai mult la Platforma temporară Pata Rât decât a plătit la CMID pentru eliminarea deșeurilor!
 • Acum 2 days Justitie
  EDUCAȚIE CU BĂTĂTORUL DE ȘNIȚERE: Un jandarm din Brașov, trimis în judecată la Tribunalul Militar Cluj, pentru rele tratamente și violență față de propriul copil. Pe ăștia îi caută cineva la cap când îi angajează?
 • Acum 2 days Din oras
  Cică și parcul ”Armătura” e aproape gata. Dacă și lucrătura aceasta arată a parc…
 • Acum 2 days Din oras
  AR FI DE RÂS, DACĂ NU AR FI DE PLÂNS: Directorul Eco Garden se laudă cu ce știe să facă UNTOLD într-o noapte: ”Am terminat de decopertat vechiul gazon”
 • Acum 2 days Politica
  Marcel Ciolacu, după negocierile cu vicepreședintele Comisiei Europene: ”Fermierii români vor primi ajutor din partea UE”
 • Acum 2 days Eveniment
  FRAUDĂ DE 2 MILIOANE DE EURO: Ucraineni cazați doar pe hârtie. Poliția a făcut descinderi și în Cluj
 • Acum 2 days Politica
  Ligia Deca, în contradicție cu ea însăși. A scos salariile profesorilor din proiectul legii Educației, la 20 de zile după ce a anunțat public că salarizarea profesorilor va fi în legea Educației
 • Acum 2 days Eveniment
  Bulgaria și România au înregistrat o scădere a prețurilor la energie electrică, ambele cu -8,44%
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE