Rautacisme

Minune înainte de Paști: După 4 ani de tăcere și frecat menta, a reînviat traseista Burciu, În presa locală de chitanțer

Fiind an electoral încep să răsară din vizuinile de unde-și halesc indemnizația nemeritată de șparlamentari tot felul de paraziți politici. Cristina Burciu, fostă PSD Cluj, actualmente PNL Cluj are un singur merit: e egeria primarului de Turda, Cristian Matei, fost PSD Cluj, actualmente PNL Cluj, după ce a luat un șut în cur de la Liviu Alexa în scurtul său mandat de președinte al PSD Cluj.

În afară de implicarea în toate dubioșeniile economico-amoroase, madam nu are nimic de-a face cu politica – nimic decât că alături de prostituție e cea mai veche meserie din lume (de unde și prostituția politică).

CITEȘTE ȘI:

A prins viaţă fostul umeraş PSD Cluj, actualmente PNL Cluj, Cristina Burciu. Nu cumva urmează un an electoral?

Cică conducerea PNL a Ministerului Educației 9aia care dat de pământ cu ”România Educată” ar fi elaborat un apel de proiecte în vederea accesării finanțării Programului național ”Primul student în familie”, ”demers concludent ce își propune stimularea tinerilor pentru a urma cursurile universitare”.

Asta catadicsește să anunțe ca pentru prostoii ei din Turda derutatul Burciu: că alții au realizat nimicul – un apel de proiecte. Un fel de OSĂ peste vreo doi, trei ani ce OSĂ se întâmple. Asta ne crede proși precum e fiica lui mă-sa, că nu știm ce înseamnă elaborarea unui apel de proiecte și cât durează până la implementare.  Măcar știm că au alocat ei, în bunăvoința lor, 55 de milioane euro, dintre care 85% OSĂ fie asigurate din contribuția Uniunii Europene.

”Primul student”  după ce? După ce că peste 50% dintre actualii școlari care poate ajung să dea BAC-ul (pe care și pe acesta vor să-l desființeze de nepregtiți ce sunt), sunt analfabeți funcțional, agramați și rebutați educațional?

Mișcarea asta cu ”primul student” este iar o mânăreală politică prin car să se alimenteze cu bani fabricile de diplome ale baronilor Universităților.

În lipsă de orice activitate concretă în nume personal, orăcăie și ea după punctajul de partid.