In vizor

MINCIUNA PRIN OMISIUNE. Boc dă asigurări că se va circula de la 1 septembrie pe Calea Mănăștur. Nu zice, că n-a fost întebat de către jurnalistul de chitanțier, nimic despre descărcarea de sarcină arheologică pentru metrou

Din fața unui microfon de la o emisiune de chitanțier plătită din banii clujenilor să-și facă PR mincinos, primarul Cluj-Napoca, Emil Boc, dă asigurări ferme că de la 1 septembrie se va circula pe carosabil fără restricții pe axa est-vest.

”Am spus că pe data de 1 septembrie trebui să se circule pe carosabil fără resticții. Începe școala și nu putem avea trafic blocat. Deci vă asigur că la 1 septembrie nu vom avea nicio piedică pe carosabil pe axa est-vest”.

După care a băgat dumele de serviciu cu câți copaci OSĂ se planteze și cât de verde va fi prin zonă,precizând că vor fi și două piațete, unde vor fi plantați și copaci, dar și că va fi montat și un sistem de semaforizare pentru ”culoarul verde”.

În rest nimic, doar gargară electorală, deși ieri au apărut informații (publicate de maszol.ro și preluate doar de către Ziar de Cluj și Grupul Clujul Civic, nu și de către presa de chitanțier locală), cu privire la faptul că proaspăt renovat Cale a Mănășturului va trebui să fie spartă și închisă în această toamnă (dacă se mai dorește să se facă megalomaniacul metrou), pentru descărcarea de sarcină arheologică.

Păi ce să zică Emil Boc dacă nu este întrebat, că nu se duce la emisiuni de chitanțier în care pompează banul public pentru a informa, ci doar pentru a zice ce vrea, a-și face propagandă, PR și gargară politică.

CITEȘTE ȘI: Și nici bine nu OSĂ fie dată în folosință Calea Mănăștur că OSĂ se închidă pentru descărcarea de sarcină arheologică pentru metrou. Iar ceea ce s-a ”reabilitat” de 7 milioane de euro în 2 ani, se va distruge într-o lună

CITEȘTE ȘI: Ordinul de începere a lucrărilor la metroul din Cluj a fost emis pentru data de 1 septembrie. Urmează 6 luni de proiectare și, numai Direcția de Mișcare a Hârtiilor din România știe, câte alte luni până la emiterea autorizației de construcție. Din ce bani OSĂ se facă metroul?

Noi, la Ziar de Cluj, chiar ne întrebăm: nu sunteți sătui de minciunile cu care ați fost alimentați timpde 18 ani?