Rautacisme

Metode inovatoare de redresare a imaginii la UTCN: dreptul la replica razbunator

Pentru ca informatiile furnizate ieri in privinta paginii de Facebook a Universitatii Tehnice nu au dat bine in fata conducerii, purtatoarea de cuvant Mirela Botan ne-a impus astazi sa publicam un text rectificativ, “conform deontologiei profesionale”. In fapt, o istericala a unei contopiste oarecare care nu are ceva mai bun de facut vinerea decat sa dea un drept la replica despre non-sensuri. 

Datele contestate au fost luate prin telefon si se refereau la felul in care se administreaza pagina de Facebook a universitatii, in contextul in care la cautarea numelui acesteia apareau mai multe variante. Mentionam ca discutia a fost inregistrata.

“Exista o singura pagina oficiala a UTCN, cu 5.000 de aprecieri. Nu exista mai multe, iar cea despre care vorbesc este chiar foarte activa! Mai este una mai veche, inactiva. Avem o persoana din biroul de Comunicare si Relatii Publice care are aceasta responsabilitate din octombrie anul trecut”, a spus Mirela Botan.

A doua zi, doamna purtator de cuvant a revenit cu telefon in care cerea numarul de fax al redactiei, ca sa trimita un drept la replica. Nu avem fax, trebuie sa recunoastem. Intrebata despre ce e vorba, reprezentanta UTCN a replicat apasat ca ea nu a declarat cele de mai sus, ci ca ar fi spus ca adresa paginii cu pricina ar fi pe site-ul universitatii si ca are aproape 8.000 de aprecieri. Ne-am oferit sa rectificam cifra pe site, insa Mirela Botan a replicat ca nu vrea asta, ci sa ii publicam neaparat dreptul la replica. 

Drept urmare, a remis un text in care elogiaza din nou pagina foarte activa a UTCN si subliniaza de doua ori ideea care o roade.

“Afirmatiile continute in articol privind activitatea social media a Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca sunt eronate, cu toate ca autoarea a primit informatiile corecte”.

“Aceste informatii au fost oferite telefonic autoarei articolului dar au fost citate eronat”, a scris cu zel reprezentanta politehnistilor clujeni. 

Acestea fiind scrise, doamna Botan poate sa rasufle usurata: iata ca i s-au publicat datele din dreptul la replica, dovada ca este un PR desavarsit, dar este persecutata de presa, iar Ziar de Cluj dusmaneste adevarata pagina de Facebook a universitatii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *