PubliNews

Maraton de distractii pentru copii, la KidsLand in Iulius Parc

Vacanta mare debuteaza cu o invitatie la distractie in Iulius Parc, lansata de Totto Space KidsLand. In week-end, cei mici sunt asteptati sa participe la un tur de alergare in aer liber, o modalitate energica de a se amuza cu prietenii lor.

Sambata, 20 iunie 2015, de la ora 10.00, copiii cu varstele cuprinse intre 2 si 11 ani se pot aseza la linia de start a mini – maratonului „I Love Little Cluj”, inscrierea fiind gratuita. Alaturi de ei in cursa va fi si indragitul prieten al nazdravanilor, Totto. Prichindeii dornici de miscare si distractie vor alerga pe pista din Iulius Parc si vor fi rasplatiti cu premii surpriza.
In plus, cei mai norocosi vor castiga si alte cadouri de vacanta la tombola pregatita pentru micii alergatori. Nu va lipsi nici inghetata, pentru ca strengarii sa prinda energie. Evenimentul este organizat de Totto Space KidsLand, in parteneriat cu I Love Cluj si Iulius Mall Cluj, si are scopul de a incuraja sportul si preocuparea pentru o viata sanatoasa in randul copiilor.

KidsLand Totto Space este spatiul de joaca din Iulius Mall Cluj, situat in proximitatea hypermarketului Auchan. Acolo este si casa mascotei Totto, pe o corabie magica, care ii duce pe toti copiii in lumea povestilor. in timpul sezonului cald, distractia se muta si afara, la KidsLand Adventure Park. Spatiul din Iulius Parc este amenajat cu tiroliana si alte obstacole, fiind destinatia ideala pentru cei energici, care opteaza pentru activitatile sportive. Tot aici, se pot juca alaturi de prieteni, se pot da in tobogane, pot face castele din nisip sau se pot distra in trambulinele gonflabile. KidsLand Adventure Park este deschis zilnic pentru buna dispozitie a celor mici, programul spatiului de joaca in aer liber fiind intre orele 10.00 si 22.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *