Rautacisme

Măcar noul șef al Poliției locale știe cum să parcheze corect pe trotuar

Cum vă anunțam încă de acum câteva săptămâni, comisarul șef Marcel Bonțidean se pregătea de pensie. Fiind liber de sarcină, a fost ofertat de către Primăria Municipiului Cluj-Napoca pentru a ocupa funcția de șef al Poliției locale, ceea ce a fost amabil să accepte – din câte constatăm dintr-un comunicat al Biroului mass media municipal.

Începând de astăzi, 3 august 2016, domnul Marcel-Nicu Bonțidean este director general al Direcției Generale Poliția Locală. Funcția a fost ocupată în urma unui concurs de recrutare, care a avut loc în perioada 20 iulie – 2 august 2016 și a constat în: selecția dosarelor, probă scrisă și interviu. Concursul s-a desfășurat în conformitate cu H.G. nr. 611/2008.

Cum ne-am bucurat atunci numai la auzul veștii că vom avea un nou șef la Poliția locală Cluj-Napoca, ne bucurăm și acum. Mai ales că, din fotografia pe care am surprins-o într-o dimineață în drum spre treburile noastre, domnul Marcel Bonțidean știe să parcheze corect mașina pe trotuar. Știind acest lucru și trăgând învățămintele necesare, suntem convinși că domnul comisar șef, ca un adevărat Jean Valjean al parcărilor cândva ilegale, va ști să-i dezvețe pe șoferii clujeni de acest prost obicei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *