PubliNews

Lumea Dinozaurilor: expoziție cu dinozauri animatronici de până la 13 metri lungime, la Iulius Mall Cluj

Scris de 738

O lume fascinantă, unde curioșii de toate vârstele pot afla informații inedite despre cele mai controversate animale care au trăit pe Terra vreodată, ajunge în Cluj-Napoca. Lumea Dinozaurilor „aduce” în Iulius Mall Cluj și Iulius Parc 19 exemplare, în mărime naturală, a celor mai cunoscute specii de dinozauri descoperite până acum. În perioada 27 mai – 5 iunie 2022, vino împreună cu toată familia și descoperiți secretele Lumii Dinozaurilor! Accesul este gratuit.

A trăit în China, Mongolia, America de Nord, cu 65 de milioane de ani în urmă și avea o lungime de 13 metri, 6 metri înălțime și o greutate de 7 tone, iar acum „vine” la Cluj-Napoca. Dacă te gândești la T-Rex, ai dreptate! Expoziția Lumea Dinozaurilor poate fi admirată începând de vineri, 27 mai, în mai multe locuri din Iulius Mall Cluj și Iulius Parc.

Până pe 5 iunie, „fauna” din Iulius Parc va fi formată din mai multe specii de dinozaur. Parcul va fi sub stăpânirea unei mame T-rex de 13 metri lungime și a puiului ei care tocmai iese din ou, scenă perfectă pentru o sesiune foto. Unul dintre cei doi uriași este animatronic – interacționează cu publicul prin mișcări ale membrelor superioare, respiră, clipește, deschide și închide gura cu sunet sincronizat – , iar cel de-al doilea îi va „plimba” pe cei mici.

Tot în Iulius Parc, veți putea cunoaște familia de Mamuți animatronici, formată din Mamut papa și Mamut baby, iar Amargasaurus de 8 metri lungime îi va aștepta pe cei mici pentru sesiuni de distracție.

Nici Curtea de Onoare și interiorul Iulius Mall nu vor scăpa de reîntoarcerea dinozaurilor. Astfel, doi Velociraptori vor fi pregătiți pentru a-i distra pe cei mici prin abilitățile lor de a se balansa și mișcările impresionante ale corpului, iar în Iulius Mall, veți putea descoperi și o scenă demnă de Hollywood, cu diferiți dinozauri în habitatul lor natural.

Veți mai putea admira un Stegosaurus de 6 metri lungime, un Stegosaurus baby și un Dilophosaurus, de 4 metri, un Therizinosaurus baby, ce va interacționa cu toți vizitatorii, iar Pterosaur se va pregăti să își ia zborul din clipă în clipă. Și un exemplar de Ceratosaurus îi va fascina pe toți cei care ajung la expoziție, iar mascota Dino va anima și ea atmosfera și promite să fie o gazdă primitoare.

Cu mic, cu mare, vă așteptăm la Iulius Mall Cluj, în minunata lume a dinozaurilor!ULTIMA ORĂ

 • Acum 7 hours Politica
  Kelemen Hunor: ”Ne-am vândut țara!” Motivul pentru care Ungaria are prețuri mai mici la combustibil: ”Noi nu mai controlăm ceea ce înseamnă industrie petrolieră”
 • Acum 8 hours In vizor
  VIDEO – Locuitorii din Petreștii de Jos reclamă că apa le spală drumurile și le inundă curțile din cauza lucrărilor neexecutate din 2009 de la Autostrada Transilvania
 • Acum 9 hours Politica
  SE SCHIMBĂ REPERE POLITICE ÎN TOATĂ ȚARA: Camelia Sălcudean a demisionat din funcția de președintă a USR PLUS Cluj, cică ”dezamăgită” de partid
 • Acum 10 hours Din oras
  Un clujean cere prin bugetarea participativă „transport gratuit pe mijloacele de transport în comun pentru toate persoanele care plătesc impozit local”
 • Acum 10 hours Justitie
  Un bărbat din Câmpia Turzii a fost ridicat de mascați. Acesta este un client al pușcăriilor și are la activ și o evadare din arest
 • Acum 11 hours Jos palaria
  Cluj-Napoca este “primul oraș care” are un festival comunitar organizat de propriul ghetou
 • Acum 11 hours Justitie
  Fostul judecător CCR, Daniel Morar, nu are o părere prea bună despre pregătirea profesională a actualilor judecători ai Curţii: “Problema este pregătirea profesională. Nu te duci acolo să înveți dreptul”
 • Acum 12 hours Vocea ta
  Primarul Emil Boc anunță 90 de noi locuri disponibile în creșe, părinții clujeni îi răspund: „Foarte bine, dar nu e suficient!”
 • Acum 12 hours In vizor
  Investigaţie desfăşurată cu sprijinul poliţiştilor din Cluj: Percheziții de amploare în România și Austria
 • Acum 13 hours Eveniment
  ŞI NICI N-AU ÎNCEPUT ELECTRIC CASTLE ŞI UNTOLD: Clujean drogat la volan “pentru de dimineaţă”
 • Acum 13 hours General
  Că tot are 1200 de angajaţi, plătiţi regeşte, municipalitatea mai angajează doi consilieri cu un salariu de 7.000 de lei brut, fiecare. O bucătăreasă câştigă aproape 6000 de lei
 • Acum 14 hours In vizor
  ÎN TIMP CE STATUL ROMÂN ÎŞI DISTRUGE PROPRIUL ÎNVĂŢĂMÂNT, Guvernul Ungariei anunță că a creat în Transilvania o structură completă de învăţământ în limba maghiară, de la creșă la universitate
 • Acum 14 hours Editorial
  Manichiuristele, aceste “hidden billionaires” ale ANAF
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE