Vocea ta

Apare un nou #metoo? Proprietara localului Insomnia dă în vileag numele unui alt bărbat violent, după moartea tinerei Molnar Beata

Scris de 6667

Markos Tunde, proprietara localului Insomnia din Cluj-Napoca a scris un mesaj pe profilul său de Facebook prin care arată că îl cunoaște pe Bone Ferencz, presupusul criminal al tinerei Molnar Beata, despre care toată presa locală a scris detaliat în aceste zile. Mai mult, Markos Tunde a făcut public numele unui alt bărbat despre care lasă să se înțeleagă că are un comportament violent dovedit prin filmări de pe camerele de supraveghere.

Postarea lui Markos Tunde este un mini fenomen #metoo. Demersul ei ar putea fi doar începutul unor dezvăluiri similar, la fel cum s-a întâmplat în cazul cunoscutului fenomen #metoo.

Redăm integral mesajul postat de Markos Tunde:

“Furia, sentimentul de vinovăție, neputința, rușinea … etc. ce ne a cuprins pe toți ieri seara, când am auzit cele întâmplate. Da, toți cunoșteam, măcar din vedere pe B. F și pe M. B…și…? Acuma e ușor să dăm cu părerea…

Eu recunosc, că nu am crezut că poate să fie așa de aproape un psihopat de noi. Dar uite, se poate.. Și dacă e inteligent, educat nici nu recunoaștem ușor. B. a plătit scump ca să înțelegem odată, că nu-i de jucat cu unu cine amenință în public pe orcine că “te omor”. Să nu credem că, e un “băiat bun, talentat” numai băutura a întunecat gândurile. Legea e lege, noi facem legile nu alții, să ne implicăm până când nu e târziu. În contextul celor întâmplate, da Romanițan Nicolae și tu trebuie să fi tratat cu mare atenție. (camerele te au înregistrat, nu-i nefondat ce scriu) Îți scriu numele în public. (pentru că țin la tine, meriți să te schimbi. )

Dar numai pot să-mi permit să tac. Și recunosc, nu o să mai fac niciodată. Am tăcut și eu destul!

Și, da, și eu cunosc pe Boné Ferencz!”

Conducerea Universității Sapientia a transmis, de asemenea, un mesaj prin care condamnă actele de violență și precizează că Bone Ferencz a demisionat imediat după ce în urmă cu doi ani a fost supus unei proceduri de etică din cauza unor acte de agresivitate.

“Universitatea Sapientia își exprimă regretul profund pentru pierderea lui Molnár Beáta, fostă studentă și cadru didactic asociat remarcabil al universității noastre. Transmitem sincere condoleanțe și compasiune familiei și prietenilor îndoliați.

Universitatea Sapientia se distanțează și condamnă orice agresiune, așa cum a procedat și în urmă cu doi ani, când conducerea universității a demarat o procedură etică, și i-a cerut suspectului actualului incident tragic, Boné Ferenc, să își prezinte demisia, ceea ce persoana în cauză a și făcut imediat. De atunci, B.F. nu a mai fost și nu este nici în prezent asociat cu universitatea noastră în niciun fel”, a afirmat conducerea Universității Sapientia.ULTIMA ORĂ

 • Acum 54 mins Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 1 hour Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 2 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 3 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 4 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 6 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 18 hours General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
 • Acum 24 hours In vizor
  UN ADEVĂRAT SUCCES AL LUCRĂRILOR DE REȚELE DE ALIMENTARE CU APĂ din Cluj: În 12 localități, oamenii primesc apă cu ”porția”
 • Acum 1 day Rautacisme
  După cum era de așteptat, Parcul de Est ”VA FI”, ”VA AVEA” (cândva, cumva), dar, deocamdată, ARE NEVOIE DE 96 de milioane de euro pentru a fi creat. Încă o poveste peste care bate vântul viitorului
 • Acum 1 day Sport
  ÎN RITMUL ACESTA, NE AȘTEAPTĂ PLAY-OFF-OFF-UL: Universitatea Cluj, la a treia înfrângere în stagiul din Austria. Clujenii n-au marcat niciun gol
 • Acum 2 days In vizor
  Clădirea Filialei BCR Cluj-Napoca este scoasă la vânzare din 2019. Acum Emil Boc zice că o cumpără din motiv de metrou
 • Acum 2 days General
  CAPCANA MORTALĂ DE LA CIUCEA: O tânără de 21 de ani a murit , alte trei persoane, printre care o minoră de 10 ani, au ajuns la spital. NU EXISTĂ SĂPTĂMÂNĂ FĂRĂ ACCIDENTE ÎN ZONĂ
Citește și...
Recomandările redacției
General

test

test

TOP CITITE