In vizor

Lukacom Invest mai obține de la Primăria Florești un contract prin încredințare directă, pentru întreținerea parcurilor

Lukacom este o altă firmă care continuă să obțină contracte de la Primăria Florești și după schimbarea administrației. Se pare că firma se află și în grațiile primarului Pivariu. Astfel că, după contractul pentru consolidarea lucrărilor de pe Eroilor, a mai primit un alt contract, tot prin încredințare directă, pentru lucrări de „arhitectură peisagistică a parcurilor”.

Practic, contractul în valoare de 322.021,94  RON (65.562,22  EUR) presupune amenajarea terenului,construcții și instalații, utilaje echipamente, obiecte de joacă. 

Cum nu sunt oferite prea multe detalii despre atribuțiile pe care le are Lukacom, sperăm că de acești bani să mai fie amenajate câteva locuri de joacă, deoarece numărul copiilor din Florești este în creștere, iar parcurile și locurile de joacă sunt aproape inexistente. 

Lukacom Invest SRL  se regăsește și în dosarul de corupție al primarului Șulea. Lukacom Invest SRL a primit de mai multe ori contracte de la Primăria Florești pentru servicii de deszăpezire și curățare stradală fără ca să existe contracte de achiziție pentru aceste servicii, potrivit procurorilor. Prejudiciul este estimat la 270.000 de lei.

Lukacom este firma care a realizat Parcul Poligonului, un contract în valoare de 1,1 milioane de lei, dar a obținut și contractul pentru dezinfecția scărilor de bloc în starea de urgență, un contract în valoare de 60.500 de lei. 

Lukacom este deținută de Vidrean Florina și Vidrean Ioan. În 2019 a avut o cifră de afaceri de 1,9 milioane de euro și profit de 641.175 de lei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *