Rautacisme

Lui Mircea Jorj i-au murit laudatorii: se lauda singur pe internet

Mircea Jorj a dus like-urile la propriile postari si poze la un alt nivel. Astazi, presedintele PSD Cluj-Napoca s-a batut singur pe spate, prieteneste, pentru reusita ANI in instanta, care nici macar nu e definitiva.

Jorj a vorbit despre el la persoana a treia si a folosit cuvinte mari, ca bravo si lupta uitand, probabil, ca este logat pe Facebook. Politicianul s-a auto-elogiat intr-un comentariu postat pe stiridecluj.ro, la textul ce face referire la pierderea procesului impotriva ANI a viceprimarului Gheorghe Surubaru.

Mircea Jorj a fost cel care a semnalat, in urma cu cateva luni, situatia de la Cluj, asa ca daca in text nu s-a aminitit numele lui, a simtit nevoia sa-si revendice laurii:

„Bravo lui Mircea Jorj, presedinte PSD Cluj Napoca. El a demascat aceasta situatie, daca el nu lupta nu se facea nimic”, a scris Jorj mandru.

Reactiile nu au intarziat sa apara – jurnalistul clujean Mihai Prodan remarca intr-un alt comentariu: „Lauda-ma gura sa-ti dau prajitura”.

Jorj nu este primul politician care a gafat-o in on-line. Colegul lui de partid, Horia Nasra, ii declara, in urma cu doar cateva luni, dragoste eterna motanului TziTzi, blogger renumit in Hunedoara.

Si daca tot vorbim de regnul animal, tinem sa-i dedicam urmatoarea poza presedintelui PSD, cu mesajul lauda de sine nu miroase a bine:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *