In vizor

Lui Klaun Ciolannis și celor doi ”Dottore”, Ciucă și Bode, li se arată nițel pisica. Kovesi, despre dosarul achiziției de BMW-uri de către MAI: ”Clasarea DNA va afecta ancheta EPPO. Trebuie să vedem cât de mult și ce putem face”

Procurorul-șef european Laura Codruța Kovesi a declarat într-un interviu publicat de Spotmedia că ancheta EPPO privind achiziționarea a 300 de mașini BMW de către MAI, în timpul mandatului fostului ministru Lucian Bode, nu a fost încă finalizată. „Colegii încă administrează probe”, a spus Kovesi. Cât despre clasarea DNA, Laura Codruța Kovesi a spus că „cu siguranță va afecta ancheta noastră. Trebuie să vedem cât de mult și ce mai putem face în dosar după ce s-a dat această soluție”.

CITEȘTE ȘI:

În scandalul de achiziție cu dedicație a BMW-urilor pentru Poliția română de la amicul Schmidt al președintelui Klaus Iohannis, Bode vrea să ne zică că ”Cei patru evangeliști au fost trei: Luca și Matei”

SPONSORUL LUI KLAUS IOHANNIS, Michael Schmidt, dă „beemveuri” de 98 de milioane de lei Poliţiei române. Sindicaliștii din poliție acuză o licitație cu dedicație

Lucian Bode șiNicolae Ciucă, doi plagiatori și lingăi de-ai lui Iohannis

„Este un dosar la EPPO în curs de investigare, nu a fost finalizat cu niciun fel de soluție. Colegii încă administrează probe. Noi am văzut că DNA a dat o soluție de clasare. Va trebui să analizăm cum afectează această soluție de clasare dosarul pe care noi îl instrumentăm (…) Cu siguranță va afecta ancheta noastră. Trebuie să vedem cât de mult și ce mai putem face în dosar după ce s-a dat această soluție. (…) N-aș putea să vă spun acum concret, pentru că trebuie să facem această analiză, dar cu siguranță sunt foarte multe implicații pe care această soluție a DNA o poate avea în dosarele noastre. La momentul în care vom finaliza această analiză și la momentul în care vom da o soluție în dosar, cu siguranță vom face public și acest lucru. (…) Avem instrumentele care sunt oferite și autorităților naționale sau persoanelor dintr-un stat membru care participă într-o procedură. Putem adresa o plângere contra soluției. Cu siguranță, vom epuiza toate posibilitățile legale care există.”, a spus Kovesi.