Rautacisme

Acum 11 ani, altă Uniune Stalinist Leninistă ne băga ”cu demnitate” în Spațiul Schengen. Acum ne vâră în Spațiul Șmengen altă Uniune Stalinist Leninistă și papagalul tupeist Rareș Bogdan

rareș Bogdan ar face bine să se mai uite și într-o oglindă din când în când să vadă cât de papagal este. Acum o ține gaia-mațu cu intratul în Spațiul  Schengen, mai mult ca sigur tot în maximum 30 de zile de la preluarea puterii.

”Da, da, poate fi 2024 cu un anunţ prietenos făcut de liderii partidului de guvernământ din Austria, chiar la congresul de la Bucureşti (…) Nu vreau să creez aşteptare”, a declarat la Unitatea Militară Mass Media Digi24 TV, penibilul personaj care ”se bate pe burtă” declarativ cu toți lideri Europei.

”Sigur că mi-ar place foarte mult ca, în momentul când veţi face emisiuni, probabil, cu toţi cei 13 şefi de stat şi de guvern care vin la Bucureşti între 6 şi 8 (…) să putem să avem şi un anunţ excepţional. Nu ştiu dacă se va reuşi acest lucru. Nu ascund că lucrăm la asta, încercăm să obţinem o negociere, că, dacă tot vine Karl Nehammer şi îl vedem la faţă, măcar să vină şi cu un anunţ, să nu vină doar cu ideea de a-l înjura”.

Între penibilul acesta și Căcărău (Crizel, Dormeo), fost lider al PNL la tentativa de lovitură de stat din vara anului 2012, nu este nicio diferență.