Sanatate

Lucruri care duc la sporirea pasiunii in actul impreunarii

Temeiurile care duc la sporirea pasiunii pentru copulatie sunt sase la numar: flacara unei iubiri aprinse, prisosul de sperma, apropierea fapturii iubite, a carei posedare este dorita cu ardoare, frumusetea chipului, mancarurile excitante si contactul.

 

 

Apoi, pricinile placerii din timpul impreunarii si conditiile pentru desfatare sunt numeroase, dar cele mai de capetenie sunt: caldura vulvei, ingustimea, uscaciunea si mirosul dulce al acesteia. Daca una dintre conditii lipseste, in acelasi timp desfatarea voluptoasa va duce lipsa de ceva. Dar daca vaginul intruneste calitatile cerute, desfatarea e completa. De fapt, o vulva umeda destinde nervii, una deposedeaza madularul de intreaga lui vigoare, iar mirosurile neplacute din vagin scad o buna parte din placere, asa cum se intampla de asemenea si daca vaginul este foarte larg.

 

 

Culmea desfatarii, care este atinsa in urma ejacularii impetuoase si abundente a spermei, depinde de o anume conditie, si anume, ca vulva sa fie inzestrata cu o pompa de suctiune (orificiu al uterului), care sa inhate membrul si sa suga sperma cu o forta irezistibila. Din clipa in care madularul este prins de catre orificiu, amantul nu mai e in stare sa-si retina sperma, caci orificiul nu-si va slabi stransoarea pana cand nu a extras si ultima picatura de sperma si, fara doar si poate, daca soseste clipa suprema inainte sa aiba loc aceasta strangere a glandului, placerea ejacularii nu va fi desavarsita.

 

 

Exista opt lucruri care dau forta si inlesnesc ejacularea: sanatatea trupeasca, lipsa oricaror griji si preocupari, o minte netulburata, veselia vireasca a spiritului, hrana indestulatoare, bogatia, varietatea chipurilor femeilor si a tenurilor acestora.

 

 

Daca vrei sa capeti vigoare pentru copulatie, ia fructe de fistic, sfarama-le si macereaza-le in ulei si miere; bea apoi licoarea de cum te trezesti dimineata. In felul acesta vei deveni viguros pentru coit si sperma produsa va fi din belsug. La aceleasi urmari se ajunge daca se freaca membrul viril si vulva cu fiere de sacal. Aceasta frecare stimuleaza partile cu pricina si le sporeste vigoarea.

 

 

Cel ce simte ca e prea slabit pentru copulatie trebuie sa bea inainte de culcare un pahar plin cu miere foarte groasa si sa manance 20 de migdale si 100 de seminte de pin. Regimul acesta trebuie urmat vreme de 3 zile. De asemenea, se pot lua niste seminte de ceapa, se zdrobesc, se dau prin ciur si se toarna miere peste ele, amestecandu-se foarte bine. Cel in cauza poate sa ia din acest amestec in timp ce posteste.

 

 

Ca sa capete vigoare pentru copulatie barbatul mai poate sa topeasca grasime din cocoasa unei camile si sa-si frece madularul cu aceasta chiar inaintea actului; va face minuni si femeia il va lauda pentru lucrarea sa.

 

 

Daca vrei ca actul amoros sa fie si mai voluptos, mesteca putin piper-cubeb  (planta agatatoare din sud-estul Asiei) sau seminte de nucsoara din specia mare; pune o anumita cantitate pe capul madularului si apuca-te de treaba. Aceasta va va procura, si tie si femeii, o desfatare fara egal. Alifia obtinuta din balsam de Iudeea sau de Mecca produce un efect asemanator.

 

 

Daca vrei sa-ti creasca mult vigoarea sexuala, macina cu mare grija pyrether (planta aromatica) laolalta cu ghimber, amesteca-le in timpul macinarii cu alifie de liliac dupa care unge-ti cu acest unguent abdomenul, testiculele si madularul. In felul acesta, vei fi cuprins de o dorinta apriga de impreunare.

 

 

Tot asa, vei fi predispus la copulatie, volumul de sperma va creste in mod apreciabil si-ti va prilejui erectii extraordinare, mancand granule de chrysocolla (silicat de cupru hidratat) de marimea semintelor de mustar. Excitarea care urmeaza dupa folosirea acestui leac este neasemuita si toate calitatile trebuincioase copulatiei vor fi sporite.

 

 

Daca vrei ca femeia sa fie cuprinsa de o mare dorinta sa se impreuneze cu tine, ia cate putin din urmatoarele: piper-cubeb, pyrether, ghimber si scortisoara, pe care va trebui sa le mesteci chiar inainte de a te impreuna cu ea; apoi umezeste-ti madularul cu saliva si fa-ti poftele cu ea. Dupa aceea, femeia va avea o asemenea afectiune fata de tine incat abia cu greu va putea ramane o clipa fara tine.

 

 

Membrul viril frecat cu lapte de margarita, va deveni neobisnuit de tare si de viguros. Mazare verde, fiarta cu bagare de seama cu ceapa, peste care se presara un amestec de scortisoara, ghimber si nucsoara, bine macinate, da celui care o manaca o pasiune amoroasa considerabila si vigoare in actul imperechierii.

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *