Jos palaria

Lucruri bune din Cluj: bunul si veselul Music Pub

Nu se poate numi studinte emininke acela ce nu a petrecut la Music Pub macar vreo saptamana. Si dupa un deceniu, beciul veseliei isi pastreaza farmecul.

Am fost recent in Music Pub ca sa vad daca Clujului ii mai place de el. Era plin, abia am gasit o masa libera la inceputul saptamanii. Harmalaie cat incape, rasete si muzica buna, nimic nu s-a schimbat, ba inca tinerii sunt mai misto decat eram noi pe vremuri.

Adica, noah, ce sa zic, acuma gagicile par mai disponibile, pe vremea mea, le mai atenuam vigilenta cu cate o votca maiestrit si pe ascuns turnata in halba de bere. Ca sa nu mai zic ca pe vremuri nu era nevoie de iPhone 5 sa agati o fata in Music Pub, mergea si cu un pachet de Winchester.

Daca vreti o seara de hahaiala, Music Pub e destinatia.

Dar cel mai mult m-a impresionat meniul si, mai ales, surprizele din el. Mancarea de la Music Pub e gustoasa. Mereu gustoasa. Si multa. Deasupra beciului Music Pub, unde e Marty, trebuie sa investesti macar 25 de lei intr-o masa, ca sa te poti satura cat de cat.

Cu 25 de lei, eu si Cezar, amicul meu fomist, am dovedit portiile din fotografii. De fapt, nu le-am dovedit, ca nu poti manca tot ce ti se pune in farfurie. E prea mult.

Se numesc O’Ceapa si O’Bama si rezista inca de pe vremea lui Crivat in meniu, atat de batran e Andrei si atat de bine le-a gandit el.

Un sfat: mergeti si la pranz la Music Pub. Nu o sa regretati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *