Politica

Liviu Alexa a devenit presedintele partidului Miscarea Liberala, filiala Cluj

In aceasta dupa-amiaza s-a constitutit cu acte in regula filala clujeana a Partidului Miscarea Liberala, partid nou infiintat, organizatie ce va fi condusa de Liviu Alexa ce devine, astfel, presedintele filialei. 

„Am incercat, la inceptul acestui an, sa infiintam un partid local, Pentru Cluj, dar un procuror din Bucuresti ne-a amanat in mod nejustificat activarea partidului, solicitand documente ce nu sunt prevazute pentru infiintare in legea partidelor. Nu ne victimizam, dar vrem sa se stie ca asa-zisele noi reglementari care, chipurile, ar ajuta infiintarea pe partide politice noi, sunt niste minciuni sfruntate si, mai mult, impiedica improspatarea clasei politice. Am avut, insa, sansa de a-l cunoaste pe Horatiu Buzatu, fondatorul Partidului Miscarea Liberala, un om extrem de serios si foarte aplicat, care a inregistrat acest nou partid cu gandul de a strange laolalta oameni ce au o atitudine proaspata si care refuza demagogia si populismul. Vom candida la Consiliul Local si la Consiliul Judetean impreuna cu colegii mei, sub sigla acestui partid nou infiintat, Miscarea Liberala, si vom munci ca sa facem o figura buna la alegerile din iunie 2016. Nu am nicio constrangere politica, nicio promisiune de cladit inapoi, cuiva, si va garantez ca nici colegii mei nu au. Nu vrem sa fim o competitie pe culoarul liberalismului, ci vrem sa oferim o viziune proprie asupra reformei de care societatea romaneasca are nevoie, aceasta viziune se numeste Miscarea Liberala”, a declarat Liviu Alexa.

Fondatorul partidului, Horatiu Buzatu, spune ca s-a inteles inca de la prima intalnire cu Liviu Alexa fiindca, spune el, cei doi impartasesc aceleasi valori. Amandoi sunt antreprenori, amandoi au idei, organizeaza afaceri si creeaza locuri de munca.

„Ma bucur sa constat ca printre cei ce mi s-au alaturat se numara si clujenii reprezentati de Liviu Alexa, un om de care ma simt foarte legat din mai multe motive. In primul rand, pentru ca atat eu, la Craiova, cat si Liviu, la Cluj, vrem sa scoatem orasele noastre de sub tirania marilor partide care, chiar daca au stabilit totul in politica romaneasca, nu au facut mai nimic pentru comunitatile pe care le reprezinta. Ca si Liviu, care se bate la Cluj cu un PNL vopsit in PDL, si eu ma bat la Craiova cu un PSD corupt si amandoi avem un demers comun, vrem sa aducem normalitatea in orasele noastre. Trebuie sa-i scoatem afara din joc pe politicienii disperati sa-si pastreze pozitiile din care vor face ce au facut si pana acum: coruptie, hotie si jaf la adresa bugetului local. Ii urez mult succes lui Liviu Alexa. Le urez mult succes tuturor clujenilor”, a declarat Horatiu Buzatu, fondatorul Partidului Miscarea Liberala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *