Rautacisme

Lauda-ma gura, la UBB

Rectorul Universitatii “Babes-Bolyai” (UBB), Ioan Aurel Pop, a primit titlul de profesorul saptamanii in cadrul instituiei al carui sef este.

Domnia Sa, insusi Rectorul Academician Profesor Universitar Doctor Ioan Aurel Pop a fost desemnat profesorul Saptamanii de catre Departamentul de Istorie Medievala, Postmoderna si de Istoria Artei al Facultatii de Istorie, din cadrul UBB.

 

Potrivit “laudatio” Domnia Sa, rectorul Acad. Prof. Univ. Dr.  a aflat pe propria piele ca lauda este cea mai dulce dintre muzici. I-au cantat in struna colegii de la Facultatea de Istorie. Acestia, pesemne, sunt absolut convinsi ca Acad. Prof. Univ. Dr. si-a castigat pe drept nominalizarea, in spatele ei stand “performantele”, studiile si “cercetarile istoriografice”, precum si “aplecarea asupra valorificarii istoriografice a surselor istorice primare raspandite prin arhive si biblioteci”.

Fara sa li se aplece, dascalii de la Facultatea de Istorie si-au preamarit seful si i-au oferit distinctia la finele anului trecut. Elogiile au curs mai ceva ca mierea pe site-ul propriei institutii.

Probabil ca profesorii de la Facultatea de Istorie spera ca, in acest fel, sa faca lobby si sa primeasca fonduri in 2014 an de la hapsana sora FSEGA, ca sa-si schimbe macar bancile datate in Cretacicul tarziu.

Lauda-ma gura, ca-ti dau prajitura, acum si la UBB!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *