PubliNews

La Turda a început cea de-a doua ediție a competiției hipice internaționale Salina Equines Horse Trophy

Cea de-a doua ediție a competiției hipice internaționale Salina Equines Horse Trophy a început joi, 29 iunie, pe domeniul ecvestru Salina Equines, lângă Salina Turda. Evenimentul hipic organizat în colaborare cu Federația Ecvestră Română (FER) și Federația Ecvestră Internațională (FEI) a atras peste 200 de concurenți, prin premiile substanțiale, însumând peste 50.000 de euro și facilitățile premium ale bazei sportive.

Joi și vineri, focusul competiției a fost spectaculoasa Probă Obstacole, unde participă aproximativ 130 de concurenți, pentru premii în valoare totală de peste 100.000 de lei. La finalul primelor zile de concurs, cele patru competiții din cadrul Probei Obstacole au fost câștigate de Mihai Neacșa și calul Salomon (etapa VIP Tour), Călin Nemeș și calul Tenne de Line (etapa Bronze Tour), Ionuț Bucur și calul Sandra (etapa Silver Tour) și Norbert Schumann și calul Quintender (etapa Gold Tour).

Vineri seara, mult așteptatul Miron Bococi a intrat în arenă cu spectacolul de dresură de cai care i-a adus faima internațională. Bococi a pregătit un spectacol nou, după ce, la ediția de anul trecut, a uimit spectatorii prezenți în tribunele Salina Equines Horse Trophy cu un show în premieră în România. Alți artiști și sportivi ce fac parte din celebrul show Odysseo Cavalia, cel mai cunoscut spectacol de acrobații ecvestre din lume, au încântat simțurile celor prezenți. Mai aveți șansa să ii vedeți în seara asta.

Sâmbătă, în cadrul competiției pot fi urmarite probele Obstacole și Anduranță. Pe toată durata evenimentului funcționează zone de food & drinks, spații destinate activităților pentru cei mici, corturi pentru mame, magazine de suveniruri.

Biletele pentru accesul la competiție costă 5 lei / zi, iar cele pentru spectacolele de dresaj variază între 50 lei / zi (în picioare), 75 lei / zi (în tribună), 150 lei (zona VIP). Achiziționarea lor se poate face de la Salina Equines, Restaurantul Sarea-n bucate (Turda), Iulius Mall Cluj (Ticket Event, lângă Centrul Info), Agenția Teatrală, Agenția Wens Tour (Eroilor, nr. 10) sau accesând: https://www.biletmaster.ro/ron/PlaceInfo/470169/Club-Sportiv-Ecvestru-Salina-Equines-Turda.

Parte din veniturile obținute din vânzarea biletelor sunt destinate, ca la prima ediție, să susțină dotarea Blocului Operator al Spitalului Municipal Turda.

Centrul de Echitație Salina Equines, o investiție de aproximativ 2 milioane de euro, oferă servicii de echitație – în cele două manejuri exterioare, cu o suprafață de 4000 mp, respectiv 1100 mp și în cel acoperit, de 800 mp -, funcționând și ca pensiune pentru aproximativ 50 de cai. Centrul s-a născut din pasiunea pentru cai și un stil de viață mai sănătos, mai echilibrat.

www.salinatrophy.ro

www.salinaequines.ro

www.facebook.com/SalinaEquines/

https://tinyurl.com/Salina-Equines-Horse-Trophy

https://www.instagram.com/salinaequines/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *