Rautacisme

La Cluj, perverșii strigă perverșii! Afișe obscene lipite pe parbrizele autoturismelor de către cei care îi acuză pe gay de obscenitate

Conform Monitorul de Cluj, mai mulți șoferi au descoperit joi dimineață mesaje cu caracter obscen lipite pe parbrize cu mesaje împotriva marșului gay care va avea loc sâmbătă aceasta, în premieră, la Cluj-Napoca.

„Apără normalitatea. Spune NU homosexualilor. Vino în Piața Avram Iancu sâmbătă, 1 iulie, ora 13.00”, scria pe aceste afișe care înfățișau stilizat doi bărbați într-o anumită poziție sexuală.

Fiindcă evenimentul promovat prin aceste afișe este organizat de către Noua Dreaptă, putem presupune că afișele au fost lipite pe parbrize de către membrii Noua Dreaptă sau de către susținătorii lor. 

Acești indivizi, care vorbesc despre moralitate, normalitate și despre familia tradițională, își dovedesc ipocrizia prin distribuirea în Cluj-Napoca a acestor afișe obscene, care nu au nimic de-a face cu moralitatea și cu normalitatea. Aceiași indivizi, care se plâng de faptul că copiii lor ar putea fi afectați de vederea manifestanților LGBT pe stradă, lipesc pe parbrizele mașinilor, la vedere, afișe obscene, care pot fi observate și de către copii. Este vorba despre aceiași indivizi care incitau la ură contra maghiarilor pe vremea lui Gheorghe Funar, politruci-activiști care acum încearcă să câștige o brumă de capital de imagine stârnind ura contra comunității LGBT. Indivizi fără scrupule, care condamnă perversitatea, iar mai apoi o lipesc pe parbrize. Indivizi care, de exemplu, își asumă activismul de extremă dreaptă, dar, în același timp, sunt și înalți funcționari ai Primăriei, o Primărie care tolerează astfel de manifestări din partea angajaților. Totul, bineînțeles, pentru moralitatea și pentru binele public! 

Foto: monitorulcj.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *