Din oras

La Cluj-Napoca s-a depășit un nou nivel al nebuniei imobiliare. Un apartament, scos la vânzare cu 5000 de euro/mp

Toată țara știe că cele mai scumpe locuințe sunt la Cluj-Napoca, însă unii proprietari ajung să sfideze raționalul. Se cer adesea sume de bani exorbitante pentru câțiva metri pătrați, profitând de cererea mare de locuințe de la nivelul municipiului.

Însă acest proprietar a depășit orice limite. Pentru un apartament cu trei camere de 85 de mp situat pe strada Eroilor acesta cere 425.000 de euro, adică 5000 de euro/mp.

„De vânzare apartament la cheie cu 3 camere pe strada Eroilor! Acest apartament cu 3 camere oferă o experiență unică și atrăgătoare de locuire, având o suprafață de 85 mp, compartimentat într-o sufragerie și bucătărie, mobilat și utilat cu toate electrocasnicele necesare: masină de spălat vase, plită, cuptor electric, hotă, cuptor cu microunde, frigider. Dormitorul la rândul său este foarte aerisit, dispune de un pat matrimonial, dulap cu uși glisante, cu mult spațiu de depozitare. A treia cameră ne amintește de un trecut măreț și nobil, autentic și în zilele noastre. Apartamentul de la etajul 3 are o baie cu cadă. Renovată recent dispune de centrală termică proprie și are geamuri termopane cu ramă de lemn. De pe terasă avem parte de o priveliște panoramică unică asupra orașului. Preț: 425000 euro”, este anunțul postat de o agenție imobiliară pe o pagină de Facebook dedicată imobiliarelor.

Cei care au văzut acest anunț consideră fie că cineva face o glumă, fie că este o încercare de spălare de bani. Chiar dacă este situat în centrul orașului, finisajele din apartament nu sunt deloc noi, astfel că nu se justifică prețul enorm solicitat de agenție. Alții însă spun că locația sa îl face atât de valoros, iar în orașele din vestul Europei, prețurile sunt mult mai mari de atât.

Puteți să vă faceți o părere din pozele anunțului. Credeți că apartamentul merită acești bani?