De cartier

Clujenii din Gheorgheni sunt supărați pe Boc: doar la vot s-a prezentat în zonă, când e vorba de verificat lucrări nu apare nimeni

Un clujean care locuiește în Gheorgheni reclamă faptul că primarul Boc își amintește să vină în cartier doar când e vorba de obținut voturi, în rest străzile sunt pline de gropi și așteaptă să își amintească cei din Primărie de ele.

Clujeanul nemulțumit dă drept exemplu strada Constantin Brâncoveanu. Carosabilul nu este deloc uniform, este plin de petice, iar asfaltul este deja crăpat pe aproape toată porțiunea străzii.

„Domnul Boc la vot a putut să se prezinte în zonă, dar când e vorba de verificat lucrări, să fie bine, nu mai apare nimeni. De ani de zile strada este cu gropi. Până nu e o groapă mare, să îți rupi roata, nu se intervine. Bicicliștii sau motocicliștii nu contează”, se revoltă clujeanul.

 

Un alt clujean susține că în această situație sunt majoritatea străzilor din Gheorgheni și că locuitorii din zonă îl pomenesc zilnic pe Boc și pe angajații lui.

Urmează alegerile locale, poate că clujenii din Gheorgheni vor avea norocul să îl vadă din nou pe primar în cartier și să-i bată obrazul, dar cel mai bine ar fi dacă l-ar taxa la vot.