Din oras

La Cluj-Napoca, Musk dădea faliment dacă închiria ceva. Efectul începerii anului universitar în centrul studențesc Cluj: Chiriile ”au explodat” la început de toamnă. Că-i ”fain la Cliuuuj”

În luna septembrie, prețurile au explodat în cartierele și zonele de interes pentru studenți – Mărăști, Gheorgheni, Buna Ziua, Central și chiar și în Florești, arată analiza din luna octombrie a agenției Blitz Imobiliare, citată de Actual de Cluj.

Pe segmentul de chirii, prețurile au înregistrat în luna septembrie 2022 la nivelul municipiului Cluj o creștere foarte mare, de +16,26 %, indicele Blitz, calculat pe baza ofertelor din portofoliul agenției situându-se la valoarea de 429 de euro.

”Suntem în plin sezon al chiriilor și odată cu revenirea studentilor, prețurile au explodat în cartierele și zonele de interes pentru studenți – Florești, Mărăști, Gheorgheni, Buna Ziua, Central. În localitatea Florești, prețul a sărit pentru prima dată pragul de 300 de euro, iar în zona centrală prețul a sărit de 500 de euro”, arată analiza publicată în octombrie.

Cum ziceam, dacă venea să-și facă cheful de Halloween la Cluj-Napoca, Elon Musk dădea faliment. Dar vedea cum e să ai parte de un Halloween imobiliar, cu oferte de speriat: de la debarale ”la un minut de Metrou”, garaje la subolul minus 2, fără geam, dar cu centrală pe gaze – ”la 5 minute de Untold” șamd., toate mizeriile imobiliare păstorite de ”funăria” lui Emil Boc.
Îi dădeam noi Halloween la cont de nu-și mai revenea în veci.
Dar măcar avea poză cu Emil Boc, băgat în poză cum își face Însuși El, Excelemța Sa, piața.