Rautacisme

L-ați văzut? Sunați la 112. Bărbat dispărut din Primăria Cluj-Napoca

Scris de 1942

Un bărbat care deține în acte funcția de city manager al municipiului Cluj-Napoca a dispărut de extrem de multă vreme din spațiul public. Presa nu l-a mai văzut, nu a mai auzit să miște nimic, deși comunicarea faptelor și ideilor sale de city manager, care încasează o șapcă de bani ca salariu plus bonusuri de șezut pe scaun și îngrășare la locul de muncă, era necesară, conform atribuțiuni de serviciu.

Din păcate, unul dintre cei mai importanți oameni din Primăria lui Boc, cel care are în responsabilitate curățatul la borduri, stăvilarul de pe Someș, mașinuța care curăță graffiti, popicăriile Clujului, a dispărut pur și simplu.

În urmă cu zece luni, superviza, de pe Linkedin, lucrările la Parcul armătura:

De atunci și-a mutat activitatea bine plătită pe Facebook, de unde cineva (nu putem fi siguri că ar fi chiar el), pune link-uri și share-uri către diverse activități ale primarului și ale viceprimarului:

 

Șurubaru a dispărut din toate fotografiile oficiale – ceea ce ne îngrijorează: noi știm că în tiranii (și după 18 ani de ”domnie”, primăria s-a transformat în ”funărie”), apropiații Tiranului încep să dispară și din fotografiile oficiale.

Nimic nu justifică această dispariție din spațiul public a city managerului Cluj-Napca, om plătit extrem de bine și despre care nu mai știm dacă mai spală la bordură, distruge grafitty prin oraș, doboară, vajnic, popice.

Iar postarea cu câinele care se relaxează după SPA, nu ne liniștește. Din contră:

Semnalmente: O șapcă de bani pentru activitate zero.ULTIMA ORĂ

 • Acum 44 mins Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 52 mins Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 58 mins PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 3 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 4 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 4 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 5 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
 • Acum 5 hours Sanatate
  Scade numărul celor infectați, creşte numărul pacienţilor internaţi cu COVID-19. Profesorul Popovici: infecţia este ”o mare loterie”
 • Acum 6 hours Politica
  UN STAT ”ÎN FOAME”, MĂREȘTE AMENZILE: Din 20 august, amenzi drastice la lipsa rovignetei, de până la 11.900 de lei”
 • Acum 6 hours In vizor
  Licitația de 180 de milioane de euro pentru 20 de renuri electrice, ”dintre care patru vor circula pe rute din Cluj”, desființată de Asociația Pro-Infrastructură
 • Acum 7 hours Jos palaria
  David Popovici, dublu campion european
 • Acum 20 hours Eveniment
  ROMÂNIA EDUCATĂ: UBB Cluj-Napoca este singura universitate din România în prestigiosul clasament Shanghai. Ungaria are 4, Polonia 11!
 • Acum 21 hours Straineze
  URMEAZĂ ZILE GRELE PENTRU UDMR: Presa maghiară susține că guvernul Viktor Orban nu va mai lansa noi investiții în Transilvania în următorii doi ani
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE