Rautacisme

"Jurnalista" Anca Baciu de la TVR Cluj fura pe rupte de la Ziar de Cluj

UPDATE:

Ziar de Cluj a depus astazi sesizari vizavi de furtul intelectual comis de „jurnalista” Anca Baciu, reporter al TVR Cluj. Redactia noastra a solicitat un punct de vedere oficial atat conducerii nationale a TVR, cat si lui Romeo Couti, directorul TVR Cluj.

Trecand peste faptul ca s-a „inspirat” cu privire la subiectul „Bani cu suflet” publicat in exclusivitate de Ziar de Cluj, Anca Baciu a furat pana si inceputul reportajului publicat de jurnalista Elza Almasi sambata, 31 mai 2014.

 

 

Ne bucuram ca Ziar de Cluj va este sursa de inspiratie zilnica. Daca mai aveti nevoie de informatii si/sau subiecte, nu ezitati sa ne contactati. Pe viitor, totusi poate va obositi sa scrieti si nu veti mai copia cuvant cu cuvant textele Ziar de Cluj. Stim, este obositor sa tii un microfon si ajungand la nivelul acesta al carierei este greu sa mai inchegi cuvintele intr-o fraza. Mai ales cand gasesti totul gata pe internet.

“Cum ar fi ca un necunoscut sa va ofere un plic cu bani doar pentru a va vedea zambetul? Nu cere nimic in schimb, doar un gest la fel de surprinzator: sa dati jumatate din suma gasita cuiva care are intr-adevar nevoie. Pare de necrezut, dar de trei zile asta face un clujean: ascunde plicuri cu bani in oras”, este inceputul reportajului Ziar de Cluj publicat sambata despre campania Bani cu suflet.

“Cum ar fi ca un necunoscut sa va ofere un plic cu bani doar pentru a va vedea zambetul? Nu cere nimic in schimb, doar un gest la fel de surprinzator: sa dati o parte din suma gasita cuiva care are intr-adevar nevoie. Pare de necrezut, dar de trei zile asta face un clujean: ascunde plicuri cu bani in diverse locuri din oras”, se arata pe site-ul TVR doua zile mai tarziu.

Acestea fiind spuse, avem o singura intrebare pentru redactia TVR Cluj: Cum ar fi sa nu mai furati?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *