Rautacisme

Ionut Geana, ciorbutanezul bronzat din Sarat, a tepuit doi bieti studenti de la Jurnalistica! Mare angajator, ciorbutanezul! Studentul Cosmin Criste: "De banii nostri, se lauda ca isi va lua Jaguar"

Ionut Geana nu e ziarist. Nu e nici „derector”, e un escroc. Un tepar colorat. Datorii pe el cat o musca de rahat bronzata. O zice Cosmin Criste, fost student la Jurnalistica, azi fotomodel, considerat unul dintre cei mai promitatori din Transilvania, care i-o da lui geana fix pe pagina de Facebook a ziarului sau inexistent. Criste relateaza cum papitoiul cu batistuta mica, marele fante a carui nevasta nu isi pune poze cu el pe facebook, maritatul Ionut Geana (cand iti plateste socrul nunta, esti un maritat), i-a ciordit tiganeste mica simbrie de student incepator la ziar. Cat de jegos trebuie sa fii sa faci asta? Cam ca Geana.

Iata ce sustine curajos si pe fata Cosmin Criste:

„Geana i-a cerut unui profesor de la jurna să îi recomande niște studenți pe care să îi angajeze la așa zisul ziar care avea cel mai mare tiraj din oraș pentru că era oferit gratuit. Am fost eu și cu o colegă, ne-am înțeles pe o sumă și am început să producem articole. Era prima mea experiență de acest gen și am făcut greșeala de a merge pe înțelegere verbală. Trebuia să fim plătiți la final de săptâmână, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Colega mea a renunțat după două săptămâni, iar eu după 3 sau 4 timp în care am rărit articolele pentru că nu am văzut nici un ban. Era vorba de vreo 200 de lei pe săptămână, pentru care nu s-a ținut de cuvânt iar el se lăuda că urmează să își cumpere Jaguar”.

Acesta este Geana:

Acesta este mesajul lui Cosmin Criste:

 

PS: N-am avut azi timp sa ii raspundem ciorbutanezului pe masura, ca a trebuit sa muncim ceva, dar vom reveni cu un reportaj despre cioara care intinde drona si ia bani publici. Si mai avem, nene. Noi nu umblam ca Geanta pe la amanta de la gradinita a lui Avarie pe acasa, sa facem planuri despre Alexa, noi o bagam in gat pana la baza! Marea bucurie e ca incepe sa sune lumea anticioranica si sa ne zica. 

PS2: Si o dedicatie pentru moroi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *