Eveniment

ÎNCĂ UN ACCIDENT GRAV LA POIENI: Doi morți și cinci persoane rănite în urma accidentului dintre un TIR și un microbuz. ROMÂNII MOR PE DRUMURILE JUDEȚENE ÎN LIPSĂ DE AUTOSTRĂZI

DUPĂ 34 DE ANI ÎN CARE CLASA NOASTRĂ POLITICĂ A MĂTRĂȘIT 34 DE BUGETE NAȚIONALE, se culeg roadele lipsei de autostrăzi și drumuri moderne: români morți și schilodiți în aceleași locuri, adevărate abatoare umane. Dacă ar exista Justiție în România, toți miniștri Transporturilor de după 1989, toată șefimea CNAIR ar trebui să zacă în pârnaie, nu în vile și vacanțe de lux. Două persoane au murit în urma accidentului petrecut joi pe DN1 E60, între localitățile Bologa și Poieni. Dacă facem o o simplă căutare a accidentelor din zonă, toate se petrec în acelașiloc, în zona de curbe înguste și prost semnalizate.

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit joi seară la un grav accident rutier petrecut pe DN1 E60, pe raza localității Poieni. Apelul de urgență a venit în jurul orei 18:05. În accident au fost implicate un autotren și un microbuz.

”Echipajele au găsit 2 persoane încarcerate în microbuz, alte trei fiind blocate ușor. În paralel, echipajul SAJ aplica deja manevre de resuscitare unui bărbat scos din respectivul microbuz.Șoferul autotrenului a reușit să iasă singur afară.

Imediat, forțele noastre au desfășurat operațiunile de descarcerare, astfel că au extras cinci victime, două fiind în stare gravă.

Un alt bărbat a intrat în stop cardio-respirator și s-au aplicat manevrele de resuscitare. Din nefericire, medicii au constatat decesul celor doi bărbați în vârstă de 54 și 32 de ani.

Un al treilea bărbat a fost intubat de medic în ambulanța SMURD și transportat la spital.

Alte trei victime conștiente, dar care prezentau multiple traumatisme, au fost transportate la spital”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

La misiune au luat parte o autospecială de stingere, o autospecială cu modul de descarcerare, patru ambulanțe SMURD și trei ambulanțe SAJ.

Traficul a fost reluat în condiții normale.