In vizor

În ședinta de Consiliu Local din 7 octombrie 2022, lidera femeilor PNL din Cluj își primește blocul de 5 etaje cu vedere și acces la parc. Îi face Boc și ”priveliște” de 5 stele, pe banii clujenilor, la blocul care răsare ca o sulă între case

Scris de 1898

La votul de turmă al consilierilor locali ai CL Cluj-Napoca din data de 7 octombrie se va supune aprobării și proiectul ”PUD – imobil mixt – S+P+5E+R, str. Callatis nr. 23; beneficiar: Stoica Alexandra-Vasilica, liderul femeilor PNL. Proiectul vizează amenajarea unui imobil mixt cu 22 de apartamente, spațiu comercial la parter, deservite de o parcare subterană cu 25 de locuri, pe un teren de 1049 de metri pătrați și ocupat de construcții care urmează a fi desființate.”

Cică, ”Fiind un bloc de locuințe este nevoie de diminuarea cu 15 % a numărului de apartamente”, au spus membri comisiei de urbanism, inainte de avizarea proiectului. Mvai!

Cum vă ziceam, cu nerușinare, ”Lipitorii de afișe și cărătorii de geantă ai lui Emil Boc profită imobiliar de revitalizarea Parcului Feroviarilor”.

ADICĂ, PE SCURT (din materialul citat) CIRCUITUL NESIMȚIRII ȘI CUMETRIILOR POLITICE DIN URBANISMUL DE CUMETRIE CLUJEAN:

 • Primarul Emil Boc anunță că dă drumul revitalizării Parcului Feroviarilor din Cluj-Napoca deși nu a obținut încă mult promisa finanțare din partea Ministerului Mediului și nu are încă la dispoziție fonduri europene.
 • Aproape instantaneu, în data de 23 decembrie 2021 (înainte de Crăciun, să nu se vadă), pe site-ul Primăriei a fost publicată intenția de construire a unui imobil mixt pe strada Callatis 23, peste râu față de Parcul Feroviarilor. Beneficiar este Alexandra Stoica, președintele Organizației Femeilor Liberale Cluj-Napoca (in foto, alături de alt cărăuș de geantă de-al lui Boc,Valentin Gliga).
 • Alexandra Stoica este și apropiată de consilierul local Valentin Gliga (fost PD-L, actualmente PNL), fost șef la fabrica Clujana, actualmente director regional la Poșta Română Sucursala Cluj-Napoca.
 • Aceasta este și acționar la șase companii, printre care Green Bau Construct, cu domeniu de activitate Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 • Terenul pe care se va construi este cu atât mai valoros cu cât proiectul de revitalizare al Primăriei, estimat la 37 milioane de lei, prevede și amenajarea unor pasarele peste râul Someș. Care revitalizare se va face, ”Momentan, finanțarea o avem din bugetul local, cel puțin în prima parte, iar după deschiderea liniilor de finanțare europeană, vom încerca să asigurăm finanțare complementară”, anunța primarul Emil Boc.
 • Dar asta nu este totul. Stoica Doru Mugurel, care ne pune nouă coșuri de gunoi inteligente, este un fost coleg ”de grup al consilierilor locali” cu actualul viceprimar Dan Tarcea și fost asociat în firma Das Engineering, care acum aparține președintei femeilor liberale Cluj, Alexandra Stoica.
 • Doru Stoica e expert și în contestații pe imobiliare. Astfel, clinica de 5 etaje respinsă inițial pe Calea Turzii, a fost aprobată (ca prin minune) după ce a apelat la consultanța fostului consilier local PNL. Atâta tot că chirurgului oftalmolog Teodor Holhoș (căruia inițial i-a fost respinsă investiția în Comisia de Urbanism a Primăriei Cluj-Napoca deși respecta toate cerințele din Planul Urbanistic General), i s-a recomandat să mai amenajeze trei locuri de parcare în plus, că așa ar fi mai ”strălucit” proiectul.
 • E ca și chestia asta cu 15% de diminuare a numărului de apartamente la un bloc care răsare ca o sulă între case.

PRIN URMARE: E fain să fii lipitoare de-a lui Emil Boc la Cluj! Te îmbogățești într-un mandat cât neam de neamul tău nu a putut-o face. Din banii clujenilor, firește. Că de aceea votează ca fraierii pe vorbe frumoase și nici o realizare în 16 ani de mandat al actualului primar.ULTIMA ORĂ

 • Acum 8 hours Vocea ta
  URBANISM DE CUMETRIE: ”Solicităm ca  Primarul Emil Boc să își ceara scuze public față de petent pentru că mai mulți ani nu i-a răspuns în scris în legatură cu hotărârea luată și nu l-a primit în audiență”
 • Acum 10 hours PubliNews
  The magic of giving: cumpără cadourile perfecte pentru cei dragi și câștigă premii uimitoare la Iulius Mall Cluj
 • Acum 12 hours FOTOGRAFILA
  Încă un deștept din partidul lui OSĂ: Patinoar la Florești cu copacii înglobați în gheață. Care OSĂ înghețe și, prin urmare, OSĂ fie tăiați la anul că s-au uscat
 • Acum 12 hours Rautacisme
  S-a dat cu gazon rulat să se acopere mântuiala lucrărilor de pe treptele de pe care Emil Boc ne va arăta mândria de a fi român
 • Acum 16 hours FOTOGRAFILA
  “Doreii” municipalităţii în Oraşul de 5 muşchi prea încordaţi ai lui Boc
 • Acum 16 hours Politica
  Stoltenberg: „NATO este pregătită să apere fiecare centimetru de teritoriu aliat” (…) „Cu toţii plătim preţul pentru războiul Rusiei împotriva Ucrainei, dar preţul nostru este în bani, în timp ce ucrainenii plătesc cu sânge”
 • Acum 17 hours Analiza
  Achimaş Cadariu crede că noi am uitat cum au fost trataţi bolnavii de cancer în pandemie şi-şi face publicitate politică cu “umanitatea” faţă de refugiaţii ucraineni
 • Acum 17 hours Politica
  Gabriela Firea despre certificatele de virginitate: “Un barbarism”
 • Acum 18 hours Politica
  Demisie din Consiliul Județean Cluj
 • Acum 19 hours Politica
  Sondaj CURS: PSD conduce detașat, PNL, dublu față de AUR. PNL plătește costurile guvernării, minciunile pe care s-a cățărat la guvernare
 • Acum 19 hours In vizor
  JUSTIŢIA TERGIVERSEAZĂ: Procesul inspectoarei din Primăria Cluj Napoca prinsă cu o avere ilicită de câteva sute de mii de euro merge cu viteza melcului
 • Acum 19 hours Politica
  ÎMPĂTIMIŢII DE “PĂCĂNELE”, TRECUŢI ÎN REGISTRUL NAŢIONAL, CA VIOLATORII: Legea care introduce obligaţia să existe o bază de date cu persoanele care intră la jocuri de noroc, promulgată
 • Acum 20 hours General
  Cod galben de ceaţă şi gheţuş
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE