General

După păruiala cu Șoșoacă din Capitală, George Simion vine să se cațere pe Tricolor și la Cluj

Scris de 573

După ce s-a scuipat și stuchit în Capitală cu Diana Șoșoacă, competitoarea principală la cățărat viteză pe Tricolor, liderul AUR, George Simion, a anunțat, printr-un mesaj publicat duminică seară, pe Facebook, că vrea să facă zaveră leșinată în fiecare județ din țară. La Cluj-Napoca, manifestația este programată duminică, 9 octombrie 2022, ora 14:00, în Piața Avram Iancu.

Anunțul lui Simion a venit la câteva ore după ce formațiunea politică a reușit să strângă prin metoda ”adus cu autocarul” doar 4.000 de oameni la protestul de duminică din București, unde erau așteptați zeci de mii de oameni.

 • Protestul de duminică s-a transformat într-un scandal uriaș între liderul AUR și fosta sa colegă Diana Șoșoacă, care a organizat la rândul său un protest, în aceeași zi. George Simion a venit cu manifestanții din Piața Universității în Piața Victoriei unde a întâlnit-o pe senatoare cu susținătorii săi.
 • Cei doi s-au acuzat reciproc de confiscarea protestului, protestatarii din cele două tabere s-au huiduit, iar la un moment dat Șoșoacă a cerut intervenția jandarmilor. Senatoarea ex-AUR l-a numit pe Simion trădător și l-a acuzat de dezbinare.

La câteva ore de la eveniment, Simion a anunțat că va organiza un protest în fiecare municipiu reședință de județ, începând cu ora 14:00. Normal, a mințit cu nerușinare cu privire la haloimăsul din Capitală:

”Peste 10.000 de oameni au fost prezenți ieri (duminică – n.red.) în Piața Universității pentru a protesta împotriva guvernului și nu ne vom oprii la un singur protest.

Protestele împotriva guvernării dezastruoase PSD-PNL-UDMR vor continua în toate județele țării.

Vă așteptăm pe toți alături de noi, duminică, 9 octombrie 2022, ora 14:00, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca”, este mesajul transmis de reprezentanții AUR Cluj.

 

Fotocredit; AUR Cluj/Faceook

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 7 hours Vocea ta
  URBANISM DE CUMETRIE: ”Solicităm ca  Primarul Emil Boc să își ceara scuze public față de petent pentru că mai mulți ani nu i-a răspuns în scris în legatură cu hotărârea luată și nu l-a primit în audiență”
 • Acum 8 hours PubliNews
  The magic of giving: cumpără cadourile perfecte pentru cei dragi și câștigă premii uimitoare la Iulius Mall Cluj
 • Acum 11 hours FOTOGRAFILA
  Încă un deștept din partidul lui OSĂ: Patinoar la Florești cu copacii înglobați în gheață. Care OSĂ înghețe și, prin urmare, OSĂ fie tăiați la anul că s-au uscat
 • Acum 11 hours Rautacisme
  S-a dat cu gazon rulat să se acopere mântuiala lucrărilor de pe treptele de pe care Emil Boc ne va arăta mândria de a fi român
 • Acum 15 hours FOTOGRAFILA
  “Doreii” municipalităţii în Oraşul de 5 muşchi prea încordaţi ai lui Boc
 • Acum 15 hours Politica
  Stoltenberg: „NATO este pregătită să apere fiecare centimetru de teritoriu aliat” (…) „Cu toţii plătim preţul pentru războiul Rusiei împotriva Ucrainei, dar preţul nostru este în bani, în timp ce ucrainenii plătesc cu sânge”
 • Acum 16 hours Analiza
  Achimaş Cadariu crede că noi am uitat cum au fost trataţi bolnavii de cancer în pandemie şi-şi face publicitate politică cu “umanitatea” faţă de refugiaţii ucraineni
 • Acum 16 hours Politica
  Gabriela Firea despre certificatele de virginitate: “Un barbarism”
 • Acum 17 hours Politica
  Demisie din Consiliul Județean Cluj
 • Acum 17 hours Politica
  Sondaj CURS: PSD conduce detașat, PNL, dublu față de AUR. PNL plătește costurile guvernării, minciunile pe care s-a cățărat la guvernare
 • Acum 17 hours In vizor
  JUSTIŢIA TERGIVERSEAZĂ: Procesul inspectoarei din Primăria Cluj Napoca prinsă cu o avere ilicită de câteva sute de mii de euro merge cu viteza melcului
 • Acum 18 hours Politica
  ÎMPĂTIMIŢII DE “PĂCĂNELE”, TRECUŢI ÎN REGISTRUL NAŢIONAL, CA VIOLATORII: Legea care introduce obligaţia să existe o bază de date cu persoanele care intră la jocuri de noroc, promulgată
 • Acum 19 hours General
  Cod galben de ceaţă şi gheţuş
Citește și...
General

Cod galben de ceaţă şi gheţuş

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi dimineaţa, mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de […]

Recomandările redacției
TOP CITITE