PubliNews

In ce consta ajutorul KRUK acordat celor care nu si-au mai platit creditele la banca

Multi oameni se confrunta cu situatii neplacute din pricina datoriilor. Pentru a iesi din ele, unii dintre ei cauta rezolvare la rude, la prieteni, dar nu fac altceva decat sa faca datorii si mai mari si sa intre intr-un cerc vicios din care nu mai pot scapa. O solutie o reprezinta KRUK! Reprezentantii acestei companii vin in sprijinul oamenilor care nu-si mai pot plati ratele la banca, punandu-le la dispozitie o solutie deosebit de utila: aceea de a-si stabili singuri valoarea lunara a ratelor, in functie de veniturile si de posibilitatile lor financiare.

Rate personalizate, in functie de veniturile clientului

Este nevoie ca, inainte de toate, clientii KRUK sa ia legatura cu un reprezentant al companieipentru a primiraspunsla toate intrebarile care ii preocupa. Expunand in detaliu situatia financiara in care se afla, clientul face primul pas spre rezolvarea problemei.

Urmeaza semnarea unui angajament de plata, prin care clientul alege o valoare suportabila a ratei, astfel incat sa nu mai intampine greutati la plata. Va trebui sa ia in calcul urmatoarele aspecte: veniturile lunare totale, cheltuielile indispensabile si sa facao analiza pe termen lung. In functie de aceste criterii, va putea sa ia decizia cea mai buna, pentru ca o rata prea mica ii poate prelungi cu mult perioada de indatorare, iar una mai mare decat poate suporta il va arunca din nou in situatia neplacuta de a nu o putea achita.

De asemenea, reprezentantii KRUK isi pot ajuta clientii sa faca un plan de economisire, astfel incat sa nu mai fie luati pe nepregatite si sa aiba o acoperire minima.

Cum se poate evita executarea silita

Atunci cand preia dosarul unei persoane cu datorii de la un client (banca, furnizor de servicii si de utilitati si alte societati cu care compania are contract), KRUK demareaza procedura de recuperare. Un reprezentant al companiei va contacta persoana in cauza pentru a stabili impreuna cu aceasta calea cea mai potrivita de rezolvare.

Daca dupa nenumarate incercari de a o contacta, reprezentantul se loveste de refuzul acesteia de a coopera, dosarul sau poate fi trimis in instanta. Un executor judecatoresc poate sa propuna executarea silita a banilor, care se poate realiza prin poprire pe salariu, pe venit sau pe conturile bancare. Cei pentru care a fost demarata procedura de executare silita inca mai pot negocia pentru ca situatia sa se rezolve amiabil, fiind nevoie de contactarea KRUK sau a executorului.

Este important ca oamenii sa stie ca executarea silita se poate evita, iar primul pas este semnarea Angajamentului de plata. La baza acestei amanari stau platile voluntare care vor fi efectuate pe parcursul procesului de colectare a datoriei. De asemenea, pentru plata integrala a datoriei, KRUK ofera anumite reduceri. Platile se pot face online, rapid si usor, cu sau fara cont pe eKRUK, folosindu-se cardul de debit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *