Politica

O ROS DE LA ORBAN, ACUM ÎL ROADE PE BOC. Adrian Oros: "Emil Boc vrea să devină păpușarul lui Florin Cîțu, dar e greu, dacă o viață a fost păpușă"

S-au rupt lanţuri de iubire şi în Filiala PNL Cluj. Adrian Oros, pus ministru al Agriculturii de mânuţa fostului preşedinte al PNL, Ludovic Orban, peste capul organizaţiei, după cum declara preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, cel mai prost ministru post-decembrist al Agriculturii, după cum l-au taxat fermierii, sare la gâtul lui Emil Boc: „Vrea să devină păpușarul lui Florin Cîțu, dar e greu, dacă o viață a fost păpușă”. „Sluga” lui Orban, contra „sluga” te miri cui…

Dar sare aşa, mai moale. Îl critică pe Emil Boc, dar nu uită să spună că crede despre el că este un primar bun.

”Nu înțeleg gestul primarului Emil Boc. A fost și scena de la Cluj, în care Ludovic Orban a fost umilit. Așa s-a făcut scenariul la prezentarea candidaturii lui Florin Cîțu, de la Cluj, încât Ludovic Orban să fie încercuit de cei din ”echipa câștigătoare”, iar când au fost chemați pe scenă acesta a rămas singur. A fost un gest care nu face cinste Clujului.

Acum se văd rezultatele. Ludovic Orban a adus PNL -ul la putere, iar Florin Cîțu aduce PSD -ul la putere.

Nu înțeleg deciziile domnului Emil Boc. Ne spunea în campanie că Florin Cîțu este viitorul, un suflu nou, că va duce PNL -ul la un nou nivel. Nu ne-a spus la care nivel, de sus sau de jos. 

Din câte am înțeles, marți seara, domnul Emil Boc, care se vrea un guru al politicii din PNL, s-a poziționat împotriva domnului Cîțu. Cred că va lucra de acum împotriva domnului Cîțu, cum a lucrat și împotriva domnului Orban.

Ceea ce face nu aduce servicii filialei clujene a PNL. Gesturile sunt inexplicabile, pentru că nu îi aduce niciun câștig primarului sau Clujului. Până acum, Emil Boc a știut să își păstreze o imagine de bun primar, administrator, care nu face jocuri, dar se pare că domnia sa, pe ultima sută de metri, vrea să devină păpușar, dar este foarte greu să devii păpușar, când toată viața ai fost păpușă”, a declarat Adrian Oros, la o emisiune obscură de pe un site obscur din Cluj.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, afirmă că Emil Boc s-a implicat în lupta politică din PNL pentru că ”i s-a spus”.

”Bolojan a fost mult mai moral decât Emil Boc. A făcut ceea ce era corect și moral și nu s-a implicat, iar Emil Boc a făcut ceea ce i s-a spus.

Asta au făcut cei doi, de altfel doi administratori foarte buni. Unul a luat decizii dictate de conștiința lui, celălalt a acționat și la alte butoane. Astfel nu mi-aș explica schimbarea de atitudine a primarului Emil Boc, care și-a creat de 8 ani imaginea de primar interesat de oameni, și nu era interesat de jocurile politice”. 

Adrian Oros speră ca municipiul Cluj-Napoca să mai poată atrage fonduri pentru metrou și centura metropolitană, două proiecte de care orașul are neapărată nevoie, altfel traficul se sufocă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *