FOTOGRAFILA

IMAGINEA FOAMEI LA CLUJ (unde-s cele mai mari salarii din România cunoscută și e fain că ”bagă” Untold zeci de milioane de ”iepuroi” în economia locală)

Scris de 1246

Imaginea foamei a fost surprinsă într-un supermarket din Cluj-Napoca. Un clujean a publicat o poză cu un pachet de unt, protejat de o capsulă antifurt. Semn că în urma scumpirilor halucinante din ultima perioada, oamenii sunt tentați să fure chiar și cele mai banale produse. Astfel, un lanț de magazine a decis să folosească sisteme antifurt chiar și pentru pachetele de unt. 

 • Cum îți dai seama că situația e super nasoală. La Carrefour untul, untul!, e protejat în capsule antifurt.”, a scris Adrian Ardelean, pe pagina sa de Facebook.
 • Potrivit datelor prezentate de Institutul Național de Statistică, prețurile la unt în anul 2022 au crescut cu 43,43%. Un pachet de unt era 8 lei la începutul anului. Acum a ajuns 20 de lei. De zici că mănâncă vacile numai fir de aur. Dar boi sunt și clienții. Până la boicoltul împotriva Austriei, poate se bagă un boicot împotriva nesimțirii din supermarket-uri.

Cluj-Napoca, orașul de cinci paranghelii și multă prostie este unul în care prețurile explodează mai abitir decât în restul țării. Că: Urbanism de Cumetrie – un adevărat Caritas al spălării banilor de către diverși penali, unii prinși (ca Udrea și gașca), alții care-și spală banii din trafic de pădure și alcool (încă neprinși), că: UNTOLD – un Caritas al ”muzicii” pe stick, că: lhon de IT, cu salarii mai mari decât ale muritorilor de rând, dat tot de periferie de plată la modul în care se plătește în lumea largă – alt Caritas. Că: mulți studenți, multă vânzoleală pe chirii (că plătește mica și ticu la Caritasul meseriilor inutile)… Că: mult turism medical – mai ales pe dinți, că-i mai ieftin ca-n ”Jermănica” sau ”Ostria”. Șamd.

Non-administrația Boc a depersonalizat municipiul. I-a smuls coloana vertebrală și l-a lăsat pradă profitorilor: un hoit de PUZ din care se înfrupătă cumetrii imobiliari ai Primăriei. Nimeni dintre acești cumetri nu e lăsat în urmă, cetățenii, da. Mai ales că și bugetul local e făcut praf prin tot felul de achiziții dubioase, sau prin plata unor despăgubiri uluitoare, urmare a încordării mușchiuleților politici ai lui Emil Boc.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours In vizor
  FELICITĂRI, FAINE LUCRĂRI! ”Dottore” Bode a fost bun și ca ministru al Transporturilor
 • Acum 3 hours PubliNews
  TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, a încheiat 2022 cu afaceri de 711 milioane lei, dar profitul a scăzut cu 64%
 • Acum 4 hours Justitie
  CUM SĂ-ȚI PASEZI RESPONSABILITATEA, ROMÂNEȘTE: CA Cluj dă vina pe parchet pentru că violatorul din Cășeiu a fost eliberat: ”Judecătorul, sesizat cu 54 de minute înainte să expire reținerea”
 • Acum 4 hours General
  Bărbatul care a violat o minoră în Cășeiu și nu a mai fost arestat că judecătorul a întârziat la serviciu, a fost prins de polițiști
 • Acum 4 hours Din oras
  Până să se unească Cluj-Napoca cu Floreștiul, grație Supercom, s-a unit cu Pata Rât
 • Acum 6 hours Politica
  Petre Daea: “Vaca trece prin mari greutăți. A devenit dușmanul planetei, e responsabilă că avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini, și unele au două țevi”
 • Acum 6 hours In vizor
  Începând de anul acesta, Educaţia din România va fi analizată în raportările pe baze de date ale OCDE “Education at a Glance”
 • Acum 9 hours In vizor
  După 9 ani de Cluj, doi tineri s-au mutat în Bucovina: “Clujul a devenit un oraș care nu mai e prietenos cu oamenii care stau acolo”
 • Acum 9 hours Rautacisme
  În sfârşit a aflat şi Emil Boc că guvernul i-o desconsideră pe “Antonia” şi face “cloud-ul IT regional” la Beclean
 • Acum 10 hours Din oras
  COŞMAR ÎN TRAFIC: Lucrările la Calea Mănăștur au dat traficul peste cap: “500 metri în 20 de minute!” Cei din autobuzele CTP au ales să meargă pe jos. Măcar “vinerea verde” a fost un succes!
 • Acum 10 hours Politica
  DIGITALIZAREA ÎN VIZIUNEA PNL: Prioritatea la coadă la ghişeu
 • Acum 11 hours FOTOGRAFILA
  După ce-şi bat joc cu lunile de afacerile celor care nimeresc în “şantierele” lui Boc, mai pun în pericol şi viaţa clienţilor acestora
 • Acum 12 hours Eveniment
  CĂUTAT DE POLIŢIE: A violat o fată de 14 ani!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE