Rautacisme

Horea Uioreanu ii protejeaza cu toata puterea pe spagarii de la Fany

In ciuda faptului ca Ziar de Cluj a demonstrat, intr-o investigatie fara cusur, ca autovehiculele companiei de transport Fany circula fara suspensii pneumatice, pentru care obtinusera in prealabil punctaj sporit la ARR, cu care au reusit sa castige licitatiile de transport, ne vedem nevoiti sa constatam ca cel in masura sa puna ordine in respectarea legii, presedintele Consiliului Judetean, Horea Uioreanu, isi bate joc atat de noi, jurnalistii, cat si de cetatenii care l-au ales, protejand in mod inexplicabil aceasta firma.

Ori de cate ori este vorba de a-i solicita o parere despre ilegalitatile lui Fany – vezi inclusiv incidentul de astazi din Consiliul Local, cand Radu Moisin a propus inaintarea unei plangeri oficiale din partea autoritatilor locale la adresa CJ Cluj – Uioreanu scoate de sub mustata declaratii dure si ferme asiguratorii, prin care promite ca “ii va amenda”, ca “va lua masuri”, ca “ii va pune el la punct”. Fany opreste in statii aflate in municipiul Cluj-Napoca, unde nu are voie sa opreasca, conform licitatiei castigate.

Minune, cand este vorba despre escaladarea unor scandaluri de presa sau cand se pune presiune pe Consiliul Judetean, ca un facut reprezentantii Fany au acces direct la Horea Uioreanu sau dintr-o data apare fantoma avocatului Mihai Teaha, un pitifelnic politic care nu ar avea ce cauta in birourile sefului CJ si care si-a asumat rolul de consilier a lui Uioreanu.

Cerem organelor competente sa se sesizeze in cazul protectiei inexplicabile pe care Uioreanu i-o acorda lui Stefan Cadar de la Fany.

Am inteles ca o data Cadar si nevasta au scapat de inchisoare, dupa ce au fost dovediti de DNA ca i-au dat mita lui Radu Bica, parnaiasul ce obisnuia, pe vremuri, sa poarte titulatura de vicepresedinte al CJ. Dar asta nu inseamna ca Fany are voie sa-si traficheze influenta asupra tuturor generatiilor de alesi de la judet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *