Eveniment

Cum sa-ti faci ex-ul gelos: inchiriaza un nou iubit

O companie din Anglia incaseaza zilnic mii de lire pentru furnizarea de iubiti digitali. Pentru 299 de lire, serviciul iti va umple pagina de profil cu mesaje siropoase de la noul “prieten” si chiar va crea poze cu voi doi, in incercarea de a-l scoate din sarite pe fostul.

Pachetul Rent-A-Rebound le face pe proaspetele tinere ramase fara iubit sa para ca au trecut cu usurinta peste relatia trecuta si se bucura de viata alaturi de un nou si misterios iubit, care le va scrie zilnic si va posta poze cu ei doi.

Pe langa bani, cererile de inscriere sunt simple: nu e nevoie decat de cateva fotografii cu cea care vrea un iubit nou, de preferat pe un fundal alb, unde sa poata fi photoshopat si introdus noul “prieten”.

In speranta ca ii va face pe fostii verzi de invidie, creatori Rent a Rebound spun ca noul iubit va fi  suprapus pe imagini, iar cei doi vor parea ca hranesc rate sau se plimba impreuna pe malul unul lac. In plus, noul iubit va si scrie cuvinte siropoase la pozele cu voi doi, scrie dailymail.co.uk.

Cu toate ca exista sanse foarte mari ca noua achizitie sa-l faca gelos fostul prieten, psihologii spun ca  nu e o garantie ca barbatul se va intoarce la ele.    

sursa foto: dailymail.co.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *