Politica

Horatiu Catarig, alegerea PDL pentru vice al Consiliului Judetean

Optiunea finala a PDL pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean nu este Rares Rusu, asa cum se zvonea in urma cu cateva zile, ci Horatiu Catarig, unul dintre cei mai vocali consilieri judeteni.

Catarig este membru in Comisia de prognoze, programe, buget-finante si relatii internationale in cadrul CJ Cluj. Horatiu Liviu Catarig a intrat in politica in 2006, iar de atunci e fidel Partidului Democrat Liberal. A detinut, pentru scurt timp, pozitia de consilier judetean in mandatul 2008-2012. Dupa cinci luni de mandat si-a dat, insa, demisia. A revenit, in 2012, pe acelasi post, din partea aceluiasi partid.

Conform declaratiei sale de avere, Catarig detine un teren de aproape 11 hectare in Ungaria. Nu are casa si nici masina pe numele lui, insa are bijuterii si ceasuri in valoare de 26.000 de euro. Catarig a fost directorul sucursalei clujene a Hidroelectrica.

Consilierii judeteni PSD si UDMR au convocat astazi o sedinta de indata pentru a stabili presedintele interimar al institutiei, insa au fost prezenti doar 14 consilieri, iar sedinta nu s-a putut tine din lipsa de cvorum. De vineri, de cand s-a emis ordinul prefectului de suspendare a presedintelui CJ, Horea Uioreanu, din functie, nu exista nicio persoana competenta sa semneze acte oficiale in CJ.

Foto: ziuadecj.realitatea.net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *