Din oras

Halloween la Cluj. Amatorii de mistere sunt asteptati cu situatii limita in padurea Hoia, petreceri tematice si premii consistente

Scris de 272

In timp ce localurile din Cluj-Napoca organizeaza petreceri tematice, pentru care clientii trebuie sa se costumeze corespunzator, in padurea Hoia se organizeaza Mystery Cluj Day, iar in Luna este organizata o super petrecere in hala Hotel 4×4.

Unul dintre cele mai interesante evenimente dedicate sarbatorii de Halloween, devenite tot mai populare si in Cluj-Napoca, este cel organizat de Mystery Cluj Day. Amatorii de mistere, fie ca este vorba de legende urbane ingropate in negura timpurilor, fie ca este vorba de jocuri de evadare sau cautatori de situatii palpitante, sunt asteptati in aceasta seara intr-un tur plin de provocari.

Pentru Mystery Cluj Day, The Dungeon te provoaca sa evadezi din padurea Hoia-Baciu, inainte sa fie prea tarziu! Participantii trebuie sa-si elibereze prietenii cu ajutorul indiciilor ascunse si sa gaseasca drumul de intoarcere spre civilizatie.

„Foloseste-ti imaginatia, logica si creativitatea intr-un joc plin de adrenalina si suspans. Cum vei reactiona in momentul in care vei ramane singur in padure? Vei reusi sa ramai calm, sa calculezi, sa investighezi? Sau instinctul de conservare va prima?”, mentioneaza organizatorii evenimentului.

Totodata, tainele padurii Hoia-Baciu vor fi dezvaluite in cadrul unui tur de noapte gratuit, marca Hoia-Baciu Project, iar organizatorii au pregatito surpriza in Poiana Rotunda, punctul de maxima intensitate al padurii. Plecarea in tur se va face in 31 octombrie 2014, de ajunul Halloween-ului, din capatul strazii Alexandru Donici (ora 20:30).

Halloween in Luna de Sus

TerraMont Carpati organizeaza pe 1 noiembrie o petrecere rasunatoare, alaturi de cei de la Hotel 4×4, care vor pune la dispozitie Hala din Luna de Sus. Cei care vor sa participe trebuie sa se costumeze in cel mai tare stil posibil, iar cel mai misto costum va fi premiat cu o excursie in Muntii Tarcului. Totodata, participantii trebuie sa contribuie cu bautura si ceva de rontait la petrecerea organizata, iar transportul este asigurat de organizatori.

Spooky, scary Halloween in oras

Majoritatea cluburilor organizeaza, in acest weekend, petreceri dematice ,cu dress code „SCARY”. Spatiu Cafe-Pub organizeaza „Halloween in Spatiu”. Clientii costumati primesc shot-uti gratuite, iar cei necostumati vor fi „tatuati” cu markerul si costumati in frisca.

Organizatia Studentilor Farmacisti organizeaza in Club Sin UMF Halloween Party, unde sunt asteptati toti studentii clujeni, cu costumatii cat mai inspirate.

Foto: TerraMont CarpatiULTIMA ORĂ

 • Acum 34 mins In vizor
  AM TRĂIT S-O VEDEM ŞI PE ASTA: Viktor Orban, citat de CNCD după discursul de la Băile Tușnad
 • Acum 44 mins In vizor
  Inspectorul Şef al ISJ Cluj şi-a dat un comunicat prin ISJ Cluj care să-i justifice plimbărica pe bani publici în Tenerife: “E responsabilă cu evaluarea activităților derivate din această Mobilitate Erasmus+”
 • Acum 1 hour Jos palaria
  Înepe Khetane #Comunități_Împreună! Clujenii sunt aşteptaţi, cu mare drag, la festival!
 • Acum 1 hour Din oras
  L-AŢI VĂZUT, SUNAŢI LA 112: Bărbat căutat pentru înşelăciuni prin metoda “Accidentul”
 • Acum 2 hours De cartier
  Amicul Emil “OSĂ” Boc, i-a “aranjat” şi pe colegii de la UDMR cu locaţia tradiţională a Zilelor Maghiare care “OSĂ” se desfăşoare în alte locaţii
 • Acum 2 hours In vizor
  ÎNVĂŢĂMÂNTUL “GRATUIT DIN ROMÂNIA: Peste 7.400 de profesori au raportat la ANAF veniturile obţinute din meditaţii, dintre care peste 1.400 doar la Cluj
 • Acum 3 hours Rautacisme
  După ce le-a cânta UNTOLD sub geam, acum le cântă RADP, deşi legea este foarte clară în ceea ce priveşte “orele de linişte”. Dar nu şi pentru Emil “OSĂ” Boc
 • Acum 3 hours Afacerea zilei
  AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ: Cât a câștigat Romgaz de pe urma scumpirii gazelor
 • Acum 3 hours Vocea ta
  Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj: Domnule Ciucă, Domnule Ciolacu, Domnule Câciu, nu mai dați ajutor de stat „la grămadă”
 • Acum 4 hours Din oras
  EMIL BOC CEL DUR ŞI DREPT (când nu e cazul). Deşi INS a anunţat de o săptămână că nu vor mai fi amendaţi românii care nu s-au recenzat, “din cauze obiective sau subiective”, acesta s-a hărnicit să-i amendeze pe clujeni
 • Acum 4 hours Politica
  N-AVEAŢI DE LUCRU? VĂ DĂ GUVERNAREA BIROCRAŢIE LA TOT CARTIERUL: Noi obligaţii pentru munca part-time: Angajaţii depun declaraţii în fiecare lună
 • Acum 4 hours In vizor
  “Krónika” consemnează declaraţia protopopului reformat al “Ţării Călatei”, István M. Vincze: “La noua grădiniţă din Huedin pot veni şi copiii români, dar limba de predare este limba maghiară”
 • Acum 7 hours Eveniment
  169 de inele de peste 6.500 de ani vechime au fost găsite de arheologi pe traseul Autostrăzii A3
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE