Afacerea zilei

CE TARE! Fast food-urile ROSA iti dau pana la 50% reducere daca votezi duminica

Lantul de mancare fast-food ROSA, cu puncte de lucru pe David Ferenc 21, magazinul Sora fatada si magazinul Sora, etajul 1, are un proiect inedit de stimulare a votului in aceasta duminica, oferind pentru cei ce isi exercita dreptul de cetatean super reduceri, de pana la 50% pentru toate produsele gustoase pe care le ofera.

“Speram sa iasa multi clujeni la vot si vrem sa-i rasplatim pentru acest lucru. Toti cei care vor veni cu buletinul sau cartea de alegator si vor demonstra ca au votat vor primi reduceri substantiale la toate felurile de mancare. Avem cea mai buna shaorma din oras, asa ca dupa vot puteti lua masa la noi, iar apoi sa faceti o plimbare prin Centrul Clujului fiindca se anunta vreme foarte buna”, ne-a declarat Bashar, patronul de la Rosa.

ROSA a castigat titlul de cel mai bun fast-food din Cluj in urma unui concurs la care au votat online aproximativ 9.000 de persoane. ROSA a castigat detasat, inregistrand cu 1.000 de voturi mai mult fata de fast-food-ul clasat pe locul 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *