Rautacisme

Gurzau. Deputat. Genitiv. Agramaticalist

 

A dat boala in toti pedelistii clujeni! Sunt activi nevoie mare, acum ca au ajuns in Opozitie: Tise ne omoara cu comunicatele, Daniel Buda se zborseste saptamanal pe teme nationale, mai lipsea domnul Adrian Gurzau sa isi faca simtita prezenta!

Astazi, Adrian Gurzau a recuperat nevoie mare, trimitand un adevarat comunicat de presa, lung si plin de spuma la adresa Puterii, pe un subiect putin cam fumat – Legea Bugetul.

Nu, nu Legea Bugetului, aia e alta, asta e Legea Bugetul!

Din nefericire, presa locala e prea plictisita sa mai citeasca aberatiile saptamanale ale parlamentarilor clujeni si are dreptate! Ne-am dat cu apa rece pe fata si am indraznit noi sa deschidem fisierul Word de la emailul neprofesionist ce continea la TO zeci de emailuri de ziaristi.

Trecand peste virgulele puse in plus sau unde nu trebuie sau nepuse, trecand inclusiv peste virgulele dintre subiect si predicat, am aflat de la domnul Gurzau ca clujeni au fost batjocuriti, ceea ce nu e frumos din partea puterii.

In continuare, domnul Gurzau ne transmite faptul ca „Transilvania în general şi judeţul Cluj, în special nu este iubit de actualii guvernaţi”.

Noroc ca, „din fericire, Municipiul Cluj-Napoca are la conducerea ei un om care stie ceea ce semnifica dezvoltare si modernizare pe bani europeni”, a conchis ferm domnul Gurzau, aplicand o limba „fara adresa” direct pe acvariul broscutelor de pe Motilor.

„Sub aces aspect”, domnul Gurzau solicita cu duritate parlamentarilor de la putere sa explice clujenilor  „de ce tot ceea ce au promis in campania electorala au fost doar minciuni”.

Rusiine celo-r de la putere!, am adauga noi. Brav-o, dl-e Gurzau! Nu v-a lasati!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *