Sport

Gura securiciului Dîncu adevăr grăiește: „OPERATIV, am lucrat mai mult pentru CFR Cluj”

Scris de 996

Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale, a dezvăluit care este legătura sa cu CFR Cluj, după ce acesta a fost prezent la petrecerea de titlu a ardelenilor, scrie prosport.ro.

Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, în urmă cu mai bine de o săptămână, Vasile Dîncu a petrecut alături de patronul Neluțu Varga și președintele Cristi Balaj după ce echipa din Gruia a cucerit cel de-al cincilea titlu consecutiv.

S-a vorbit intens despre implicarea lui Vasile Dîncu la CFR Cluj, deși acesta este ministrul Apărării și are legătură directă cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, gruparea cu care rivala ardelenilor, FCSB, este în proces.

Vasile Dîncu, dezvăluire incendiară despre implicarea la CFR Cluj

Vasile Dîncu a recunoscut că este atașat de orașul Cluj Napoca și că susține și echipa U Cluj, dar este mai apropiat de CFR Cluj, pentru că gruparea antrenată de către Dan Petrescu a făcut impresie bună și pe plan european.

„Și echipele din Cluj, am făcut facultatea la UMB și nu pot să nu țin cu U Cluj atunci când este cazul. Operativ, să spun așa, sigur că am lucrat mai mult, am fost mai apropiat de CFR Cluj, care a făcut performanță internațională și mie îmi place să premiez excelența”, a spus Vasile Dîncu, la Euronews.

Dinu Gheorghe l-a ironizat pe Vasile Dîncu, după ce ministrul Apărării a mers la petrecerea de titlu a lui CFR Cluj

Dinu Gheorghe este de părere că Vasile Dîncu ar trebui să rămână în umbră, indiferent de echipa pe care o susține, având în vedere funcția pe care acesta o ocupă în stat.

„Dacă dânsul așa consideră, e problema dânsului. Indiferent ce simpatie ai, chiar dacă iubești această echipă sau pe cei care sunt acolo, acționari sau angajați, e bine să te protejezi puțin.

Azi a fost la serviciu domnul Dîncu, nu? A fost la minister, mă gândesc, astăzi, că nu cred că are birou la Cluj. Sigur, e opțiunea dânsului. Din punctul meu de vedere, nu cred că e bine că a participat la asemenea eveniment și a doua zi fiind lucrătoare. Dânsul hotărăște ce face cu drumul său politic”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.ULTIMA ORĂ

 • Acum 52 mins Justitie
  Cică abia se descurcă cu banii, dar a preluat afacerea de milioane de la fostul consilier judeţean Traian Florinel Cuc, judecat pentru evaziune
 • Acum 1 hour Sanatate
  Clujul, din nou, în topul COVID
 • Acum 2 hours Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 2 hours Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 3 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 4 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 5 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 7 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 18 hours General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
 • Acum 1 day In vizor
  UN ADEVĂRAT SUCCES AL LUCRĂRILOR DE REȚELE DE ALIMENTARE CU APĂ din Cluj: În 12 localități, oamenii primesc apă cu ”porția”
 • Acum 1 day Rautacisme
  După cum era de așteptat, Parcul de Est ”VA FI”, ”VA AVEA” (cândva, cumva), dar, deocamdată, ARE NEVOIE DE 96 de milioane de euro pentru a fi creat. Încă o poveste peste care bate vântul viitorului
 • Acum 1 day Sport
  ÎN RITMUL ACESTA, NE AȘTEAPTĂ PLAY-OFF-OFF-UL: Universitatea Cluj, la a treia înfrângere în stagiul din Austria. Clujenii n-au marcat niciun gol
 • Acum 2 days In vizor
  Clădirea Filialei BCR Cluj-Napoca este scoasă la vânzare din 2019. Acum Emil Boc zice că o cumpără din motiv de metrou
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE