Editorial

Ghiolbanul Emil Boc, violat mediatic ca la carte de doi activisti constanteni, ca cei clujeni o ard mai mult pe Facebook, iar USR doarme la Cluj-Napoca

Maria și Marian Saioc, doi activiști din Constanța, i-au tras-o lui Boc cum nimeni nu i-a mai ars una in dinti in ultimii 15 ani. In afara de presa locala neplatita de Boc.

Cei doi au tabarat peste primarul Clujului, desi acesta se baricadase in biroul lui bine pazit si ferecat cu zavoare, si i-au pus intrebari pertinente despre mirosul ingrozitor de cacat care a nenorocit plamanii clujenilor.

Este foarte important sa priviti videoul celor doi, ca sa il vedeti pe Boc cum isi scoate de sub unghii noroiul ala bun de ghioban infumurat, luandu-i la perpulis pe cei doi cetateni, batjocorindu-i, ba chiar incercand sa ii violenteze. De fapt, le-a si luat telefonul la un moment dat.

A fost nevoie de niste „vinituri” ca sa faca aceasta trebusoara exceptionala, fiindca societatea civila la Cluj-Napoca e curajoasa pe Facebook, cand e de initiat proteste mai „pe sleau”, activistii se dau loviti. Ca sa nu mai zicem de USR Cluj care e praf si pulbere. Useristilor, asa se face! Cu tupeu si cu forta data de legitimitatea dreptului cetatenesc de a intreba ce se intampla cu banii publici, de ce suntem otraviti si de ce se minte atata.

Despre PSD nu are sens sa povestesc la Cluj, ei sunt morti vii, nu putem vorbi despre niste fantome.

Asistam la momente importante in aceste zile, Asa simt eu, ca e un punct de cotitura, si ca steaua lui Boc palpaie ca un neon din buda garii. A stingere.