FOTOGRAFILA

Experiența își spune cuvântul, titanii scrabble-ului din România sunt clujeni!

Banii investiți în sportul clujean quality de către primarul Emil Boc își spun cuvântul an după an. Și anul acesta Echipa de Scrabble a  Clubului Sportib Universitatea ne-a adus mândrii și satisfacții nebănuite din stațiunea Neptun de pe litoralul Mării Negre care a găzduit recent ceva etape ale Campionatului Național de scrabble.

Imbatabila Echip de Scarbble a U Cluj, cu ale cărei performanțe sportive obținute din sudoarea minții ne mândrim s-au realizat la cea de a 4-a etapă a Campionatului de Scrabble la seniori și cea de a 3-a de la tineret.

Întrecerea organizată de Clubul Argus din Târgu Frumos a adunat la start 75 de jucători de pe întreg cuprinsul țării și s-a încheiat cu un frumos succes al echipei ”U” Cluj-Napoca., relatează pagina oficială a Clubului, u-cluj.ro.

”Formația antrenată de Septimiu Crivei a ocupat prima poziție în clasamentul etapei după ce a câștigat 4 din cele 5 probe ale întrecerii și și-a consolidat locul în fotoliul de lider al campionatului, în timp ce echipa de tineret s-a clasat pe locul doi în ierarhia etapei și ocupă poziția secundă și în clasamentul general.

În competiția individuală a seniorilor, Cosmin Donciu s-a impus în 2 din cele 5 probe disputate și a ocupat locul secund pe etapă în timp ce la tineret Cristian Caba a încheiat întrecerea pe locul 3. De notat și performanța Adrianei Iancu care la Neptun a câștigat competiția rezervată cadeților.

În clasamentul general individual, Alexandru Lăcătîș și Cosmin Donciu ocupă locurile 2 si respectiv 3 iar la juniori Cristian Caba continuă să fie lider al ierarhiei.”

Vorba unui mare comentator sportiv al cărui nume ne scapă, ”au rupt, pe final, cu cuvantul xenomorf și au luat tromful cu xenomorfoză”.