Anchete

Gabriela Rîpan NU avea alcool sau droguri în sânge, o spun documente medicale

Ultimele anchete publicate de Ziar de Cluj au avut un succes de audiență incredibil. Zeci de mii de clujeni au avut răbdare să parcurgă articole cu date complicate, dar necesare, care dovedesc fără putință de tăgadă că dosarul uciderii Gabrielei Rîpan a fost pur și simplu mătrășit de organele de cercetare penală.  

După publicarea anchetelor pe Facebook au început să apară tot felul de comentarii scrise de bombardieri drogați și coafeze cu IQ subunitar în care biata moartă era calomniată postum, spunându-se despre ea că în momentul morții era beată și drogată.  

Vă prezentăm astăzi în exclusivitate documentele medicale și rezultatele analizelor de sânge recoltate din trupul neînsuflețit al Gabrielei Rîpan. Ele sunt eliberate de reputatul medic legist Costel Siserman și atestă fără echivoc că „sângele recoltat de la cadavru nu conține alcool etilic” și că „examenul toxicologic general a fost negativ pentru clasele uzuale de droguri”.  

Biata fată este calomniată de toți bombardierii și cocalarii în continuare, dar noi vă arătăm acum dovada clară că nu e adevărat.

În schimb niciun procuror din Cluj în doi ani și patru luni nu s-a sesizat sau stresat, nu a avut nicio dilemă profesională cu privire la „incidentul” din noaptea accidentului când, la prima analiză de la UPU, sângele lui Tudor Cîrje mustea de medicamente și droguri ca după aceea cel mai probabil să fie schimbat. Fiindcă odată ajuns la IML a fost repede curățat și „apretat”. Primele suspiciuni merg spre mama ucigașului, cadru medical, dar nu putem să credem că doar ea singură ar fi reușit să comită această ilegalitate.  

Cine a transportat sângele de la UPU la IML după recoltarea de la Cîrje? Cine din IML Cluj este complice la această ilegalitate? 

Acestea sunt întrebările cu care trebuia să înceapă ancheta doamnei procuror Andra Nicoară, nu altele.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *