Anchete

Gabriela Rîpan NU avea alcool sau droguri în sânge, o spun documente medicale

Scris de 2,485

Ultimele anchete publicate de Ziar de Cluj au avut un succes de audiență incredibil. Zeci de mii de clujeni au avut răbdare să parcurgă articole cu date complicate, dar necesare, care dovedesc fără putință de tăgadă că dosarul uciderii Gabrielei Rîpan a fost pur și simplu mătrășit de organele de cercetare penală.  

După publicarea anchetelor pe Facebook au început să apară tot felul de comentarii scrise de bombardieri drogați și coafeze cu IQ subunitar în care biata moartă era calomniată postum, spunându-se despre ea că în momentul morții era beată și drogată.  

Vă prezentăm astăzi în exclusivitate documentele medicale și rezultatele analizelor de sânge recoltate din trupul neînsuflețit al Gabrielei Rîpan. Ele sunt eliberate de reputatul medic legist Costel Siserman și atestă fără echivoc că „sângele recoltat de la cadavru nu conține alcool etilic” și că „examenul toxicologic general a fost negativ pentru clasele uzuale de droguri”.  

Biata fată este calomniată de toți bombardierii și cocalarii în continuare, dar noi vă arătăm acum dovada clară că nu e adevărat.

În schimb niciun procuror din Cluj în doi ani și patru luni nu s-a sesizat sau stresat, nu a avut nicio dilemă profesională cu privire la „incidentul” din noaptea accidentului când, la prima analiză de la UPU, sângele lui Tudor Cîrje mustea de medicamente și droguri ca după aceea cel mai probabil să fie schimbat. Fiindcă odată ajuns la IML a fost repede curățat și „apretat”. Primele suspiciuni merg spre mama ucigașului, cadru medical, dar nu putem să credem că doar ea singură ar fi reușit să comită această ilegalitate.  

Cine a transportat sângele de la UPU la IML după recoltarea de la Cîrje? Cine din IML Cluj este complice la această ilegalitate? 

Acestea sunt întrebările cu care trebuia să înceapă ancheta doamnei procuror Andra Nicoară, nu altele.  ULTIMA ORĂ

 • Acum 17 hours Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 19 hours Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 21 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 23 hours Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 23 hours In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 23 hours Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 1 day In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 1 day Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 1 day In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 1 day Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 1 day Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 2 days Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 2 days PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
Citește și...
Recomandările redacției
OPINIE Vocea ta

Cine-i ”idiotul”?

Szakats Istvan Dacă primarul Boc a avut azi eleganța de-al face idiot pe inginerul Carol […]