Sport

FOTO: Marius Copil a pierdut cu Feliciano Lopez după aproape patru ore de luptă: „Sunt foarte mulţumit de joc, dar trist că am pierdut”

România este condusă de Spania, 0-1, în meciul de Cupa Davis care se desfăşoară în Sala Polivalentă din Cluj, după ce Marius Copil a pierdut duelul cu Feliciano Lopez, 6-7 (4), 7-5, 4-6, 6-3, 3-6.

La capătul a peste 3 ore şi 40 de minute de joc, românul a pierdut un meci în care a revenit de două ori. Primele două seturi au fost echilibrate, spaniolul câştigând la tie-break, pentru ca mai apoi Copil să se impună cu 7-5 datorită unui game obţinut pe serviciul adversarului.

Mai apoi, cei doi jucători au reuşit să facă mult mai devreme break-urile, Lopez fiind cel care a izbutit să câştige două din ultimele trei seturi şi, astfel, să aducă primul punct pentru ţara sa.

„Cred că mi-a lipsit puţină experienţă, am avut multe şanse, primul set l-am pierdut aiurea, în setul trei am avut avantaj, dar cred că m-am deconcentrat puţin. Putea să fie 3-1 pentru mine, dar sunt foarte mulţumit de cum am jucat, în 3 ore şi jumătate am avut doar câteva minute de deconcentrare. Sunt mulţumit de joc, dar sunt trist că nu am adus un punct României. Publicul m-a ajutat incredibil de mult, iar acum aştept meciul de duminică”, a spus Copil, după eşecul în faţa lui Lopez.

În aceste momente Adrian Ungur joacă împotriva lui Roberto Bautista, mâine urmând să aibă loc meciul de dublu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *